Ένα ολόκληρο χωριό τσιτσιδώθηκε για το ημερολόγιο του 2019

Ένα ολόκληρο χωριό τσιτσιδώθηκε για το ημερολόγιο του 2019

Τα έσοδα θα πάνε για ένα κέντρο φροντίδας παιδιών

kenti-vil1
Στη μόδα των γυμνών ημερολογίων για καλό σκοπό υποτάχθηκε ένα ολόκληρο χωριό στο Κεντ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για ένα κέντρο φροντίδας παιδιών.

Σχεδόν κάθε επιχειρηματίας στο χωριό Άιγουειντ του Κεντ αποφάσισε να πάρει μέρος στην προσπάθεια αυτή με πολλούς εξ αυτών να φωτογραφίζονται στους χώρους εργασίας τους.

Στο ημερολόγιο παρελαύνουν 24 πολίτες και επαγγελματίες.

Την ιδέα είχε μια 39χρονη αισθητικός, η Λόρα Τζίσμαν, η οποία έκανε τη σχετική πρόταση πριν από δύο εβδομάδες μέσω Facebook.

«Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους» δήλωσε η 39χρονη αισθητικός που και αυτή φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο.

Παρά τις δυσεμενείς καιρικές συνθήκες καθώς τις ημέρες των φωτογραφίσεων επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες, το ημερολόγιο είναι έτοιμο και θα τυπωθεί την Παρασκευή.

Κλείσιμο
Όταν συμπληρωθεί το ποσό που απαιτείται για το κέντρο φροντίδας παιδιών, τα χρήματα που θα περισσέψουν θα πάνε για την κατασκευή μιας επιπλέον τουαλέτας στην εκκλησία του χωριού.

kenti-vil3
kenti-vil2
kenti-vil1
kenti-vil5
kenti-vil4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης