Βασίλισσα Λετίσια: Λαμπερή με φόρεμα αξίας 100€ που αγόρασε από... το διαδίκτυο

Βασίλισσα Λετίσια: Λαμπερή με φόρεμα αξίας 100€ που αγόρασε από... το διαδίκτυο

Το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας υποδέχθηκε στη Μαδρίτη τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και την σύζυγό του, Πενγκ Λιουάν

let65
Και οι βασίλισσες ψωνίζουν από το διαδίκτυο! Τουλάχιστον, η εντυπωσιακή και πάντα κομψή βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας απαρνήθηκε για λίγο τον αγαπημένο σχεδιαστή της χώρας της Φελίπε Βαρέλα και εμφανίστηκε στο παλάτι στην υποδοχή του προεδρικού ζεύγους της Κίνας με ροζ μίντι φόρεμα του βρετανικού fashion brand «Asos», το οποίο αγόρασε στο διαδίκτυο και η αξία του είναι 100€. Η Λετίσια συνδύασε το φόρεμά της, που είχε κεντημένα λουλούδια και έναν ερωδιό, με clutch και ψηλοτάκουνες γόβες, επίσης, σε ροζ απόχρωση. Η βασίλισσα ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ροζ παλτό.

leti87


Η 46χρονη βασίλισσα της Ισπανίας και ο 50χρονος βασιλιάς Φελίπε υποδέχθηκαν σήμερα στα ανάκτορα της Μαδρίτης τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και την σύζυγό του Πενγκ Λιουάν. Το προεδρικό ζεύγος της Κίνας πραγματοποιεί από την Τρίτη τριήμερη επίσκεψη στην Ισπανία. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη προέδρου της Κίνας στην Ισπανία μετά από 13 χρόνια και μεταξύ των δύο χωρών αναμένεται να υπογραφούν συνολικά 20 συμφωνίες συνεργασίας. Επόμενος σταθμός του προέδρου της Κίνας είναι η Αργεντινή, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Μπουένος Άιρες, την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Παναμά και την Πορτογαλία.

Μετά την υποδοχή στο παλάτι η βασίλισσα Λετίσια και η πρώτη κυρία της Κίνας, πολύ δημοφιλής σοπράνο στη χώρας της, επισκέφθηκαν το θέατρο «Teatro Real» της Μαδρίτης και παρακολούθησαν παράσταση με ηθοποιούς που ήταν ντυμένοι Κινέζοι πολεμιστές. Η Πενγκ Λιουάν, επίσης κομψή, επέλεξε για την περίσταση να ντυθεί με μπεζ μίντι ταγέρ και καμηλό παλτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης