Η Βενεζουέλα δέχεται για πρώτη φορά ανθρωπιστική βοήθεια από τα Ηνωμένα Έθνη

maduro

Σύμφωνα με τη λίστα των Ηνωμένων Εθνών, η Βενεζουέλα θα λάβει το ποσό των 9 εκατ. δολαρίων ως βοήθεια

Έμμεση αποδοχή της ανθρωπιστικής κρίσης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα της Βενεζουέλας επί των ημερών, αλλά και ελπίδα για χιλιάδες ανθρώπους, αποτελεί για τον Νίκολας Μαδούρο η αποδοχή ανθρωπιστικής βοήθειας από τα Ηνωμένα Έθνη, για πρώτη φορά.

Η ηγεσία της Βενεζουέλας είχε αρνηθεί κατ' επανάληψη την αποστολή βοήθειας από τον ΟΗΕ, καθώς δεν είχε παραδεχθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, φτάνοντας στο σημείο να επικρατήσει το απόλυτο χάος, να λείπουν από την αγορά βασικά αγαθά διαβίωσης και να σκοτωθούν πολλοί άνθρωποι από συμμορίες ή συμπολίτες τους που είχαν πάρει το νόμο στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τη λίστα των Ηνωμένων Εθνών, η Βενεζουέλα θα λάβει το ποσό των 9 εκατ. δολαρίων ως βοήθεια. Η χώρα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται στη θέση 19 της σχετικής λίστας, ανάμεσα στον Νίγηρα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απομένει η τυπική έγκριση των χωρών-μελών και η επίσημη αποδοχή της βοήθειας από το Καράκας.

vene_paper

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Los Bomboneros

Χώρα πρότυπο ρε. Ψέμματα των φυλλάδων ήταν, έχει πάει κι ο Παππάς εκεί κι ο Μηταφίδης και διάφοροι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Επενδύσεις Βενεζουέλας σχεδιάζουν κι εδώ. "Ανάπτυξη".

Οχ, πάνε τα λεφτά

Φτερά θα πάρουν τα λεφτά προς ξένες τράπεζες. Πάντα, με δεξιές τσέπες τα κομμουνια.

Ilias

Οι φασίστες της αριστεράς να ακούνε και να βλέπουν !!!!έτσι Λούλη ;;;;; Βοήθεια ο Μαδουρο ;;;;;;;;;;;; Έλα;;;;;;;;;;;;;;

Σοιμπλες

Και εγω την ειχα ετοιμη για τους Ελληνες αλλα τους εσωσε το Αλ6. Χα χα χα χα.

ΑΣΤΟΣ

Γιατί δέχεται τη βοήθεια το βρωμερό κουμμουνολαμόγιο, αφού η εξαθλίωση στη Χώρα του ήταν «μυθεύματα των δυτικών συντηρητικών»?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης