Ουκρανία: Διαδηλώσεις εθνικιστών μπροστά σε ρωσικά προξενεία σε Λβιβ και Κίεβο

oukranoi-ethnikistes

Οι διαδηλωτές, που διαμαρτύρονται για τα γεγονότα στο στενό του Κερτς, έβαλαν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων  και φώναξαν συνθήματα

Ουκρανοί εθνικιστές διαδήλωσαν μπροστά στο κτίριο του προξενείου της Ρωσίας στο Λβιβ τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, βάζοντας φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων που κατόπιν κύλησαν ως τον φράκτη που περιβάλλει το κτίριο της διπλωματικής αποστολής, μετέδωσε ουκρανικός τηλεοπτικός σταθμός.

«Ακτιβιστές καίνε ελαστικά αυτοκινήτων μπροστά στο ρωσικό προξενείο στο Λβιβ», μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Κανάλι 24».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόκειται για μέλη εθνικιστικών οργανώσεων που διαμαρτύρονται για τα γεγονότα στο στενό του Κερτς.

Παρόμοια κινητοποίηση σημειώθηκε μπροστά στη ρωσική πρεσβεία στο Κίεβο. Και σε αυτή τη διαδήλωση, ο βασικός όγκος των συμμετεχόντων ήταν μέλη διαφόρων ουκρανικών εθνικιστικών οργανώσεων.

Οι διαδηλωτές σφυροκόπησαν το κτίριο με δεκάδες καπνογόνα, αλλά η προσπάθεια τους να βάλουν φωτιά σε ελαστικά αυτοκινήτων και κατόπιν να τα κυλήσουν προς το κτίριο εμποδίστηκε από την αστυνομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Εαν

πάτε μια βόλτα στην Ρωσία θα διαπιστώσετε ότι οι συντριπτική πλειονότητα των Ρώσων είναι μογγολικής καταγωγής,που σημαίνει ότι οι ξανθοί Ρώσοι προέρχονται από Ουκρανία μεριά, εξάλλου διαβάζοντας ρωσική ιστορία διαπιστώνει κανείς ότι το σημερινό ευρωπαϊκό έδαφος της Ρωσίας (μέχρι τα Ουράλια όρη) αποτελούσε μέρος της Κιεβινής Ρωσίας ,αυτηνής που ανήκει στο Κίεβο δηλαδή,με τις υγείες σας!!!

Stalin

Γελοίες αντιρωσε αναφέρεσαι σε σοβιετική Ένωση και όχι Ρωσία

Σταλιν

Μόνο το Λβιβ τους ανήκει. Η υπόλοιπη Ουκρανία είναι ρωσική.

Ντίνος

Η Ουκρανία είναι μία χαψιά για τον Πούτιν. Οι λεονταρισμοί με εντολή ΝΑΤΟ δεν προσθέτουν κάτι. Η ιστορία λέει ότι οι δύο λαοί δεν έχουν μέλλον χωριστά.

1933 δεν ψεχνάμε

Βρωμιάρη ρωσόλαγνε 8.000.000 νεκροί Ουκρανοί

Η αλήθεια να λέγεται

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και μάλιστα ΑΜΥΝΤΙΚΟ, (όπως πχ η Ουκρανία), ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ οι πολίτες της να ΠΑΙΡΝΟΥΝ ανοικτή ΘΕΣΗ υπέρ τής χώρας τους στα ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ. Αυτή η ενέργεια λέγεται ευλογημένος ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, και ουδεμία έχει σχέση με τον εθνικισμό πουανθεί στα σαλόνια και στα καταγώγια του πολιτικού εγκλήματος.

Ρωχάμης

Οι Ουκρανοί είναι φανατικοί Αγγλόφιλοι και ήρθαν να στηρίξουν το προτεκτοράτο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης