Η Κοντολίζα Ράις διαψεύδει τις φήμες περί... προπονητικής

Η Κοντολίζα Ράις διαψεύδει τις φήμες περί... προπονητικής

«Όργιο» φημών υπήρχε τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ ότι η  πρώην υπουργός Εξωτερικών, Κοντολίζα Ράις ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα προπονήτριας

konto09
Η Κοντολίζα Ράις προπονήτρια αμερικανικού ποδοσφαίρου;

Σχεδόν επί δύο 24ωρα υπήρξαν έντονες φήμες ότι οι «Browns» σκέφτονται να κάνουν πρόταση στην πρώην υπουργό Εξωτερικών του Τζορτζ Μπους (2005- 2009) να αναλάβει προπονήτρια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η πληροφορία αυτή διέρρευσε στο περιοδικό «ESPN», το οποίο ανέφερε ότι ο γενικός διευθυντής της «Browns» του Κλίβελαντ, Τζον Ντόρσει, είχε δηλώσει ότι η ομάδα σκέφτεται για πρώτη φορά να τοποθετήσει μία γυναίκα στη θέση του προπονητή, και μάλιστα την Κοντολίζα Ράις. Λίγες ώρες αργότερα, ο ίδιος έσπευσε να το διαψεύσει. Το ίδιο και η Κοντολίζα.

«Δεν είμαι έτοιμη για προπονήτρια», δήλωσε στο Facebook η 64χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, πρόσθεσε όμως ότι, αν η ομάδα «Browns» χρειάζεται ιδέες, μπορεί να την βοηθήσει.

«Λατρεύω τους Browns και ξέρω ότι θα προσλάβουν έναν έμπειρο προπονητή για να μας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο», πρόσθεσε.

H Ράις είναι φαν του αμερικανικού ποδοσφαίρου.Το 2013 ήταν μέλος της επιτροπής «College football Playof». Τότε είχε γίνει γνωστό ότι παρακολουθεί κάθε εβδομάδα 14 με 15 αγώνες μελετώντας τις τακτικές και τις μεθόδους του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Κλείσιμο
Από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινε με τον πατέρα της στα γήπεδα της Αλαμπάμα για να στηρίξει την αγαπημένη της ομάδα. Με τους ιδιοκτήτες της Browns διατηρεί άριστη σχέση, όπως σχολιάζει το αμερικανικό δίκτυο CNBC.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης