Γαλλία: Πάνω από 400 τραυματίες μετρούν τα «Κίτρινα Γιλέκα»
Εντάσεις σημειώθηκαν σε οδικά μπλόκα που είχαν αποκλειστεί από το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων» - Πάνω από 400 άτομα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα 14 σοβαρά
Πάνω από 400 άτομα τραυματίστηκαν, 14 εκ των οποίων σοβαρά, κατά τους αποκλεισμούς δρόμων που οργανώθηκαν σε όλη τη Γαλλία κατά της αύξησης των φόρων επί των καυσίμων και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ.
Η κινητοποίηση των «κίτρινων γιλέκων» - από το χρώμα των γιλέκων που είναι υποχρεωμένοι να έχουν οι οδηγοί στα οχήματά τους σε περίπτωση ανάγκης – ξεκίνησε χθες το πρωί.
Ο απολογισμός αναθεωρήθηκε προς τα πάνω λαμβάνοντας υπόψη μια νύχτα «με εντάσεις σε ορισμένα σημεία» οδικών μπλόκων, διευκρίνισε ο υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL. Το πιο σοβαρό περιστατικό της ημέρας συνέβη χθες το πρωί με τον θάνατο μιας γυναίκας που χτυπήθηκε από μια οδηγό σε ένα μπλόκο στη Σαβοΐα.
Περίπου 3.500 συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας «σε περίπου 87 διαφορετικά σημεία». Ο αριθμός όσων συμμετείχαν σε αυτό το κίνημα δυσαρέσκειας επίσης αναθεωρήθηκε προς τα πάνω στα 287.710 άτομα σε 2.034 σημεία, σύμφωνα με τον Καστανέρ. Οι δυνάμεις της τάξης συνέλαβαν 282 άτομα, εκ των οποίων 73 κατά τη διάρκεια της νύχτας, σύμφωνα με τον Καστανέρ.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.