Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Η Μόνικα Λεβίνσκι αποκαλύπτει: Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω

Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, στον Λευκό Οίκο, περιγράφει σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ η 45χρονη σήμερα Μόνικα

lewinski
Τα περιστατικά που οδήγησαν στην πρώτη της ερωτική επαφή με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στον Λευκό Οίκο, περιέγραψε η Μόνικα Λεβίνσκι στην πολύκροτη σειρά ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair» που προβάλει το τηλεοπτικό δίκτυο Α&Ε.

Η παράνομη σχέση τους, η οποία επρόκειτο να απασχολήσει επί μήνες τα διεθνή ΜΜΕ, φέρνοντας σε δεινή θέση τον ίδιο τον Μπιλ Κλίντον αλλά και τη σύζυγό του Χίλαρι, ξεκίνησε στις 14 Νοέμβρη του 1995.

Η νεαρή βοηθός είχε κληθεί στον Λευκό Οίκο προκειμένου να βοηθήσει με τα τηλέφωνα, εν μέσω ενός shutdown (αναστολή λειτουργίας του ομοσπονδιακού κράτους) το οποίο είχε αυξήσει σημαντικά τον φόρτο εργασίας. Ενώ βρισκόταν εκεί, ορισμένοι συνάδελφοί της αποφάσισαν να κάνουν ένα αυτοσχέδιο παρτάκι για έναν άλλο βοηθό στο Λευκό Οίκο, που είχε τα γενέθλιά του. Στο πάρτι αυτό ήταν παρών και ο Μπιλ Κλίντον, που φρόντιζε πάντα να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα στελέχη της κυβέρνησής του.

monica


Σύμφωνα με την περιγραφή της Μόνικα Λεβίνσκι, ενώ η ίδια στεκόταν κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, συνειδητοποίησε ότι το στρινγκ εσώρουχό της ξεπρόβαλε μέσα από τα ρούχα της.
Κλείσιμο
Όταν την πλησίασε ο Μπιλ Κλίντον, η ίδια αποφάσισε να το κρατήσει επίτηδες εμφανές, για να του τραβήξει την προσοχή. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ περνούσε έξω από το γραφείο του, ο Αμερικανός πρόεδρος της χαμογέλασε και της έκανε νόημα να μπει στο δωμάτιο.

Μετά από λίγη ώρα, η Λεβίνσκι παραδέχτηκε στον Κλίντον ότι ήταν «τσιμπημένη» μαζί του και άρχισαν να φιλιούνται μέσα στο σκοτεινό δωμάτιο.

«Δεν μιλάω για αυτό συχνά και δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητώ. Δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν καταλάβαινα ότι ήταν ο πρόεδρος. Προφανώς και το καταλάβαινα. Όταν βρεθήκαμε όμως μόνοι για πρώτη φορά σε εκείνο το γραφείο, είχε σημασία για εμένα, γιατί ο άνδρας που πολλές γυναίκες επιθυμούσαν έδειχνε ότι ποθούσε εμένα. Ξέρω ότι είναι λάθος, αλλά τότε ήμουν 22 χρονών και έτσι ένιωθα», αναφέρει στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι.

Monica Lewinsky shares emotional toll of Clinton affair in raw interview


Μετά το πρώτο φιλί, η 22χρονη κοπέλα επέστρεψε στο γραφείο της. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κλίντον την ξανακάλεσε στο γραφείο του για τον «δεύτερο γύρο».

Έτσι ξεκίνησε ο παράνομος δεσμός του, κατά τον οποίο θα βρίσκονταν μυστικά οι δυο τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Λεβίνσκι μιλά για τη συντριβή που ένιωσε όταν της είπαν ότι θα έπρεπε να συνεργαστεί με την έρευνα του FBI για τον Κλίντον, διαφορετικά μπορεί να κατέληγε στη φυλακή.

«Προκειμένου να αποφύγω τη δίωξη έπρεπε να μιλάω σε παγιδευμένα τηλέφωνα και να καταγράφω ανθρώπους φορώντας κοριό», λέει χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ η Λεβίνσκι. Όπως επισημαίνει, το σοκ ήταν τεράστιο, ειδικά αφού ήταν ακόμη ερωτευμένη με τον Κλίντον. «Ένιωσα το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αισθανόμουν τύψεις και ήμουν τρομοκρατημένη», ομολογεί σήμερα η 45χρονη, ενώ παραδέχεται ότι πέρασε από το μυαλό της και η αυτοκτονία.

Δείτε βίντεο: Μόνικα Λεβίνσκι:" Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω"
Μόνικα Λεβίνσκι:" Έδειξα το στρινγκ μου στον Κλίντον για να τον δελεάσω"


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης