Έρευνα για τους «βομβαρδισμούς αμάχων» από το Ισραήλ ζητά η Χαμάς
Η οργάνωση προτρέπει τον ΟΗΕ να παραπέμψει το Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο
Η Χαμάς, η ισλαμιστική παράταξη η οποία ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, αξίωσε να διενεργηθεί διεθνής έρευνα για την «εσκεμμένη στοχοθέτηση αμάχων και πολιτικών υποδομών» από το Ισραήλ.
«Η ισραηλινή δύναμη κατοχής παραβιάζει όλες τις κόκκινες γραμμές και καταπατά όλους τους διεθνείς κανόνες», κατήγγειλε η παλαιστινιακή οργάνωση με ανακοίνωσή της.
«Θα έπρεπε να κηρυχθεί αμέσως τώρα η έναρξη ανεξάρτητης έρευνας για τα ειδεχθή ισραηλινά εγκλήματα» και η Χαμάς είναι «έτοιμη να δώσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τα ισραηλινά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», συνεχίζει η ανακοίνωση, με την οποία η οργάνωση προτρέπει τον ΟΗΕ να παραπέμψει το Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Η Χαμάς υποστήριξε ότι μαχητικά αεροσκάφη του Ισραήλ έπληξαν «μόνο πολιτικούς στόχους» μετά την κλιμάκωση της βίας την Κυριακή. Η κυβέρνηση του Ισραήλ από την πλευρά της κατηγορεί πάγια τη Χαμάς ότι χρησιμοποιεί εσκεμμένα αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.