Παρίσι: Τα... περίεργα της 100ής επετείου από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Παρίσι: Τα... περίεργα της 100ής επετείου από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου

Ο Μακρόν χάιδεψε το πόδι του Τραμπ - Η... πασαρέλα των «Πρώτων Κυρίων» - Ο... έρωτας Μέρκελ-Μακρόν

framc12
Την παράσταση έκλεψε ο οικοδεσπότης των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου με την ιδιαίτερα φιλική συμπεριφορά του απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ. Την ώρα που οι Πρώτες Κυρίες των ηγετών έκαναν πασαρέλα επιδεικνύοντας όλο χάρη τις δημιουργίες διάσημων οίκων που κοσμούσαν τη σιλουέτα τους, ο Μακρόν έπιανε το πόδι του Τραμπ και μάλιστα on air!

Αφού ολοκλήρωσαν τις επίσημες συνομιλίες τους, Τραμπ και Μακρόν πόζαραν στο φακό με τις χειραψίες να δίνουν και να παίρνουν. Στις χειραψίες, ο Γάλλος πρόεδρος έδωσε ρέστα.

«Ο Μακρόν δεν άφηνε το χέρι του Τραμπ κρατώντας σφιχτά»,αναφέρει το γερμανικό δίκτυο Ntv σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο.Στη συνέχεια όμως ο Μακρόν έδειξε ιδιαίτερα φιλικός απέναντι στον συνομιλητή του.

Ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος κοίταζε την κάμερα με το γνωστό σοβαρό ύφος, ο 40χρονος Γάλλος πρόεδρος προτίμησε να τον κοιτάζει στα μάτια.Και ξαφνικά του πιάνει το χέρι και εν συνεχεία, το πόδι χαιδεύοντάς το ελαφρά, όπως άλλωστε φαίνεται και από το επίμαχο βίντεο.
France: Trump receives 'touching' welcome at Elysee Palace


Κλείσιμο
«Μία ιδιαίτερα φιλική κίνηση από το Γάλλο πρόεδρο», όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Βild» κάνοντας ζουμ στην ατυχή στιγμή από την πλευρά του Μακρόν.

tsipras-baziala-pae


Πασαρέλα από τις Πρώτες Κυρίες των ηγετών - Αποθεωτικά τα σχόλια για την Περιστέρα Μπαζιάνα

Εκτός από τις χειραψίες των ηγετών που πήγαν σύννεφο, η 100στή επέτειος από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου είχε έναν αέρα ...πασαρέλας. Οι «Πρώτες Κυρίες» των ηγετών που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις μαγνήτισαν το φακό με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.Ψηλοτάκουνες γόβες και δημιουργίες επώνυμων οίκων κοσμούσαν τη σιλουέτα των συζύγων των ηγετών.

«Βασίλισσα της ομορφιάς» αναδείχθηκε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με το διαγωνισμό της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» για την ωραιότερη «Πρώτη Κυρία». Ωστόσο, αποθεωτικά είναι και τα σχόλια της εφημερίδας για τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα. Στη λεζάντα των φωτογραφιών του πρωθυπουργικού ζεύγους, η εφημερίδα γράφει: «Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν «glamorous», επιλέγοντας ένα φόρεμα σε βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».

pasarela21


Ο... έρωτας Μέρκελ- Μακρόν

merkel_makron_09


«Από εχθροί... φίλοι». Το γερμανικό περιοδικό «Focus» σχολιάζει την... αγάπη της Γερμανίδας καγκελάριου προς τον εταίρο της στον γαλλογερμανικό άξονα.

«Μέρκελ και Mακρόν ήταν τόσο οικείοι μεταξύ τους όσο ποτέ άλλοτε. Οι ομιλίες τους έδειχναν πόσο ενωμένες είναι η Γαλλία και η Γερμανία.Αλλά και οι φωτογραφίες που τους απεικονίζουν δείχνουν πως οι δύο πολιτικοί είναι πιο κοντά από ποτέ. Φιλιά στο μάγουλα, αγκαλιές και χαμόγελα. Ο Μακρόν δείχνει να εκτιμά απεριόριστα τη Γερμανίδα Καγκελάριο», επισημαίνει το γερμανικό δημοσίευμα.

merkmakr09


Γυμνόστηθες Femen κατά του Τραμπ

Τρεις γυμνόστηθες διαδηλώτριες της οργάνωσης Femen παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διέλευση της αυτοκινητοπομπής του Τραμπ. Παρενέβησαν οι δυνάμεις ασφαλείας και τις συνέλαβαν. Οι δύο γυμνόστηθες ακτιβίστριες, που είχαν γράψει στα στήθη τους «Hypocrisy parad» (Παρέλαση υποκρισίας) και «Gangsta party» (Πάρτι γκάνγκστερ), πήδηξαν πάνω από τους φράκτες ασφαλείας τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Τραμπ περνούσε μπροστά από το κοινό λίγο. Μια τρίτη γυμνόστηθη γυναίκα, που βρισκόταν λίγο πιο ψηλά στη λεωφόρο, έκανε το ίδιο.

Τραμπ και Πούτιν οι δύο ηχηρές απουσίες από τη διεθνή πομπή των ηγετών στη Λεωφόρο των Ηλυσίων

Κάτω από τον γκρίζο παρισινό ουρανό και την ψιλή βροχή, μία από τις αξέχαστες εικόνες των χθεσινών εκδηλώσεων ήταν η πομπή των ηγετών. Σχεδόν ο ένας πάνω στον άλλο κάτω, υπό βροχή, ανέβηκαν με τα πόδια τα τελευταία 100 μέτρα της λεωφόρου των Ηλυσίων, πριν φθάσουν στο κόκκινο χαλί που είχε στρωθεί κάτω από τα δύο υπόστεγα μπροστά στην Αψίδα του Θριάμβου. Από τη διεθνή πομπή υπήρξαν δύο ηχηρές απουσίες:του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας και του Αμερικανού προέδρου.Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ έφθασαν μόνοι και καθυστερημένοι...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης