Ο Άλεκ Μπόλντουιν έπαιξε μπουνιές για μια θέση πάρκινγκ και βρέθηκε με χειροπέδες

Ο Άλεκ Μπόλντουιν έπαιξε μπουνιές για μια θέση πάρκινγκ και βρέθηκε με χειροπέδες

Ο διάσημος ηθοποιός και   «σωσίας» του Ντόναλντ Τραμπ ενεπλάκη σε καυγά και χτύπησε  τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου - «Τού εύχομαι καλή τύχη», ήταν το σχόλιο του Αμερικανού προέδρου - Βίντεο από τη στιγμή της αποχώρησης του γνωστού ηθοποιού από το τμήμα μετά τη σύλληψή του

alec
Χειροπέδες στον διάσημο ηθοποιό και... σωσία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Άλεκ Μπόλντουιν πέρασαν την Παρασκευή αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη.

Ο οξύθυμος αστέρας του Χόλιγουντ επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα του, καθώς, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, τσακώθηκε με έναν άλλο οδηγό για μία θέση πάρκινγκ, φτάνοντας στο σημείο να τον γρονθοκοπήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην East 10th Street. Ο διάσημος ηθοποιός έχασε τον έλεγχο και χτύπησε τον οδηγό του άλλου οχήματος, με συνέπεια ο τελευταίος να καλέσει την αστυνομία και να προχωρήσει σε καταγγελία.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του fake Ντόναλντ Τραμπ με τημν αυτόφωρη διαδικασία.

Για το περιστατικό με τον Άλεκ Μπόλντουιν ρωτήθηκε στον Λευκό Οίκο και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να σχολιάσει: «Τού εύχομαι καλή τύχη».

Ακολουθεί βίντεο του CBS από τη στιγμή της αποχώρησης του γνωστού ηθοποιού από το τμήμα: 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης