ΗΠΑ: 28χρονος πέθανε μετά από αυξητικές ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα

ΗΠΑ: 28χρονος πέθανε μετά από αυξητικές ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα

Ο 28χρονος Τζακ Τσάπμαν πέθανε στο Σιατλ λόγω επιπλοκών που σχετίζονται με αυξητικές ενέσεις σιλικόνης – Η πρακτική θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη 

chapman_dog
Ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του μετά από αυξητικές ενέσεις σιλικόνης που έκανε στα γεννητικά του όργανα. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον Τζακ Τσάπμαν, γνωστό ως Tank Heathcliff Hafertepen, που έχασε τη ζωή του στις 15 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στις αιτίες θανάτου που αναφέρει το σχετικό πιστοποιητικό αναφέρεται το «σύνδρομο ενέσιμης σιλικόνης», ενώ αναγράφονται άλλες τρεις αιτίες θανάτου που σχετίζονται με τους πνεύμονες (λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία πνευμονία και αιμορραγία).

Ομοφυλόφιλος και σε BDSM σχέση


Σύμφωνα με το Gay Star News, o Τσάπμαν ήταν ομοφυλόφιλος και βρισκόταν σε BDSM σχέση με τον Ντίλαν Χαφερτέπεν, που στα social media είναι γνωστός ως «noodlesandbeef».

Με καταγωγή από την Αυστραλία, συμβίωνε με τον Χαφερτέπεν, το σύζυγό του και τρεις ακόμη άνδρες με τους οποίους ο τελευταίος είχε σχέση.

Ο Τσάπμαν έκανε ενέσεις σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα. Τέτοιες ενέσεις, σύμφωνα με ιατρικές μελέτες, μπορεί να οδηγήσουν σε τρομακτικές επιπλοκές, όπως οίδημα, παραμόρφωση και ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού. Αν η σιλικόνη

Μάλιστα, η εισχώρηση της σιλικόνης στο κυκλοφορικό σύστημα μπορεί να προκαλέσει συσσώρευση υγρών και αιμορραγία στους πνεύμονες.

Κλείσιμο
chapman_1


Τέτοιες πρακτικές γίνονται από μη εξειδικευμένο προσωπικό

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, πολλοί δελεάζονται από φθηνές εναλλακτικές στην πλαστική επιμήκυνση πέους και γίνονται από μη εξειδικευμένο προσωπικό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν από παραμόρφωση μέχρι σεξουαλική δυσλειτουργία.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Σιάτλ δήλωσε στο Gay Star News για τον θάνατο του Τσάπμαν: «Η Αστυνομία και το ιατρικό προσωπικό έχουν ερευνήσει τον φάκελο που συνδέεται με τον θάνατό του και έχουν λάβει υπόψη τις ανησυχίες της κοινότητας. Δεν έχουν προκύψει στοιχεία τα οποία να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια».

Ιδιαίτερα ενεργοί στα social media

Ο Τσάπμαν και ο Χαφερτέπεν ήταν ιδιαίτερα ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα. Μετά το θάνατο του Τσάπμαν, ο λογαριασμός του στο Tumblr διαγράφηκε. Όμως, έχουν εμφανιστεί εικόνες από αναρτήσεις στις οποίες αναφερόταν στη χρήση σιλικόνης.

«Ποιο είναι το μυστικό μου; Από τον Νοέμβριο του 2014, κάνω ενέσεις υγρής σιλικόνης στο πέος και το όσχεό μου, υπό την επίβλεψη ενός ειδικού που έχει μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη διαδικασία», έγραφε.


chapman_twitter


Ο σύντροφος και «αφέντης» του θανόντα, Ντίλαν Χαρερτέπεν, δήλωσε ότι θέλει όλοι να τον θυμούνται με αξιοπρέπεια. Όταν ρωτήθηκε για τη χρήση σιλικόνης και στεροειδών αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά, δηλώνοντας πως «ο Τανκ ήταν ένας υπέροχος άνδρας και δεν θέλω να τον θυμούνται για αυτό που συνέβαλε στον θάνατό του».

Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του site, έγραψε: «Αν ο Τανκ ήταν ο κόσμος μου, εγώ ήμουν ο ήλιος του. Με έκανε να νιώθω σαν το κέντρο του κόσμου. Το "θα μου λείψει" είναι λίγο. Βασικό του χαρακτηριστικό ήταν η διάθεση για προσφορά. Ζούσε για να βοηθά και ήταν χαρούμενος όταν βοηθούσε τους αγαπημένους του. Tank, σε αγαπώ. Ήσουν ο καλύτερός μου φίλος, ο σύντροφός μου, ο κόσμος μου... το κουτάβι μου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης