Εξήγηση από τις ΗΠΑ σχετικά με τους λόγους αποχώρησης από μια μια συνθήκη για τον έλεγχο των εξοπλισμών θα επιδιώξει ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Αυτό θα γίνει όταν συναντηθεί με τον σύμβουλο εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον στη Μόσχα αυτή την εβδομάδα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Πούτιν.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως η κυβέρνησή του σχεδιάζει να αποσυρθεί από μια συμφωνία του 1987 για τα πυρηνικά όπλα μέσου βεληνεκούς (Intermediate-Range Nuclear Forces Treaty, INF).
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.