Ο Τζον Γκρίσαμ αποκαλύπτει γιατί δεν γράφει ποτέ σκηνές σεξ και γιατί... ντρέπεται που είναι Αμερικανός!

Ο Τζον Γκρίσαμ αποκαλύπτει γιατί δεν γράφει ποτέ σκηνές σεξ και γιατί... ντρέπεται που είναι Αμερικανός!

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Νο 1 συγγραφέα των δικαστικών θρίλερ στην Mail της Κυριακής

john-Grisham
Πρόκειται για τον Νο 1 συγγραφέα δικαστικών θρίλερ στον κόσμο, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα και δεκάδες μπεστ σέλερ στο βιογραφικό του.

Ο λόγος για τον Τζον Γκρίσαμ, έναν από τους πιο δημοφιλείς Αμερικανούς συγγραφείς, που έχει χαρίσει στο αναγνωστικό κοινό συναρπαστικά δικαστικά θρίλερ όπως τα «Η Φίρµα», «Ο Πελάτης» και «Τhe Pelican Brief».

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, o πετυχημένος μυθιστοριογράφος μίλησε για όλους και για όλα, και αποκάλυψε την αιτία πίσω από ένα χαρακτηριστικό των βιβλίων του που γνωρίζουν καλά οι φαν του: την πλήρη απουσία σεξουαλικών σκηνών.

Όπως παραδέχτηκε ο συγγραφέας, ο λόγος που δεν γράφει ποτέ σκηνές με σεξ στα θρίλερ του είναι ότι επειδή η γυναίκα του πιστεύει ότι... δεν ξέρει τι του γίνεται επί του συγκεκριμένου θέματος! 

«Κάποτε έγραψα μια σκηνή σεξ και νόμιζα ότι ήταν πολύ καυτή. Της έδωσα τις σελίδες να τις διαβάσει και την άκουσα να ξεσπάει σε γέλια. Άρχισε να σχολιάζει την πλήρη άγνοιά μου επί του θέματος, κάτι που με πρόσβαλε βαθιά. Όμως είχε δίκιο. Την έβγαλα αμέσως από το βιβλίο. Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ από τότε σκηνή με σεξ», ανέφερε ο Γκρίσαμ στην εφημερίδα.

Ο συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του και για τον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον έχει κάνει να ντρέπεται που είναι Αμερικανός.

Κλείσιμο
«Στο σπίτι με τη γυναίκα μου δεν αναφέρουμε καν το όνομά του. Δεν ξέρει τίποτα, δεν διαβάζει τίποτα, δεν ακούει κανέναν. Δεν έχει πει ποτέ κάτι έξυπνο ή πνευματώδες. Ο ίδιος, οι άνθρωποι που τον περιτριγυρίζουν, οι διεφθαρμένοι φίλοι του: κάθε μέρα σου δίνει και έναν νέο λόγο να ντρέπεσαι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης