Βίντεο: Νοσοκομείο αποχαιρετά δωρητή οργάνων με τον πιο συγκινητικό τρόπο

dor6

Το νοσηλευτικό προσωπικό και οι παρευρισκόμενοι στο νοσοκομείο St. Luke’s Merdian Medical Center αποδίδουν έναν δικό τους φόρο τιμής σε δωρητή οργάνων που αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργικό τραπέζι 

Ραγίζει καρδιές το στιγμιότυπο που δείχνει το νοσηλευτικό προσωπικό και τους παρευρισκομένους στο νοσοκομείο St. Luke’s Merdian Medical Center, να αποδίδουν έναν δικό τους φόρο τιμής σε δωρητή οργάνων που αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργικό τραπέζι προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μεταμόσχευσης υγιών οργάνων.

Στο βίντεο φαίνεται ένα πλήθος ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στον διάδρομο με ονομασία «Walk of Respect» ( Διάδρομος Σεβασμού), από όπου περνούν οι ασθενείς οι οποίοι έχουν συναινέσει στην δωρεά οργάνων, για να αποχαιρετήσουν έναν 53χρονο άνδρα, δωρητή οργάνων.

Η οικογένεια του 53χρονου άνδρα αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα, καθώς ο άνδρας ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρός και δεν θα κατάφερνε να αναρρώσει από χειρουργική επέμβαση στην οποία και υπεβλήθη, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο ζωή σε άλλους συνανθρώπους που ίσως βρίσκονται σε ανάγκη.

Το προσωπικό του νοσοκομείου, θεωρεί πως με αυτό τον τρόπο συντροφεύει τον εκάστοτε δωρητή, σε μια τελευταία βόλτα, αποτίοντας παράλληλα τον απαιτούμενο σεβασμό στην ανιδιοτελή απόφαση που έχει λάβει.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ο Θεός είναι εκεί!

Καλά κάνουν. Δεν είναι μακριά η κατανόηση του ανθρώπου ως ανταλλακτικά. Θα έπρεπε ακόμα περισσότερη τιμη ίσως, για την υπερβαση. Έτσι δικαιώνεται ο άνθρωπος. Έτσι συναινεί και ο Θεός.

Φ.

Οκ. Απλά μου έκανε εντύπωση ότι κανεις δεν έκανε το σταυρό του. Είτε για τον επερχόμενο θάνατο είτε για την επιτυχία των μεταμοσχευσεων. Απόλυτη εμπιστοσύνη στη επιστημη; εξοβελισμος του Θεου;

Αγνωστικιστής

Ναι, απόλυτη πίστη στην επιστήμη διότι οι γιατροί θα βάλουν το χέρι τους όχι ο Θεός. Την επόμενη φορά που κάποιος δικός σου θα κινδυνεύει, στην εκκλησία να τον πας οχι στο νοσοκομείο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gerlic

Η αναμέτρηση στο Γκέρλιτς  χαρακτηριζόταν σοβαρή δοκιμασία για το γερμανικό πολιτικό σκηνικό, αφού σε αυτή θα κρινόταν αν το AfD θα κατάφερνε να εκλέξει για πρώτη φορά δήμαρχο σε πόλη της χώρας

3
debate

Οι υποψήφιοι για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης αναμετρήθηκαν μία εβδομάδα πριν από την επαναληπτική εκλογική διαδικασία που θεωρείται δοκιμασία για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν