Τουρκία και Κουβέιτ υπέγραψαν αμυντική συμφωνία

kuveyt-ulusal-meclis-baskani-elgani-ile-bir-araya-geldi

Στις 9-10 Οκτωβρίου στο Κουβέιτ πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Στρατιωτικής Συνεργασίας Τουρκίας-Κουβέιτ

Υπογράφηκε το κοινό σχέδιο αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα στην Τουρκία και το Κουβέιτ για το 2019 για την ενδυνάμωση της στρατιωτικής συνεργασίας.

Το πρακτορείο του Κουβέιτ, KUNA μετέδωσε ότι υπογράφηκε η συμφωνία συνεργασίας ως απόδειξη συνέχισης του κοινού στρατιωτικού συντονισμού και με σκοπό το διαμοιρασμό των εμπειριών και προσπαθειών ανάμεσα στην Τουρκία και το Κουβέιτ.

Στην είδηση του πρακτορείου του Κουβέιτ έγινε αναφορά στο ότι η συμφωνία υπογράφηκε από τους στρατιωτικούς αρμοδίους των δύο χωρών.

Στις 9-10 Οκτωβρίου στο Κουβέιτ πραγματοποιήθηκαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Στρατιωτικής Συνεργασίας Τουρκίας-Κουβέιτ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

UK_schoolgirls

Η φόρμα της ψηφοφορίας μπήκε στο στόχαστρο όλων και επικράτησε πανδαιμόνιο, με γονείς να σκίζουν το χαρτί και να ζητούν επιτακτικά από το σχολείο να το αποσύρει, χαρακτηρίζοντας την ψηφοφορία «τρομακτική για παιδιά»

cat

Ο ιδρυτής του WikiLeaks ζει εκεί από τον Ιούνιο του 2012. Προφανώς όμως, κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό του ζήτησαν να αποφεύγει τα σχόλια για πολιτικά ζητήματα στο διαδίκτυο, να καθαρίζει την τουαλέτα του και να φροντίζει καλύτερα τη γάτα του, αλλά κινδυνεύει να του πάρουν το κατοικίδιό του