Νέες εικόνες, οι οποίες αναδεικνύουν τη δύναμη της φύσης, από το τσουνάμι που έπληξε τις ακτές της Ινδονησίαςδόθηκαν στη δημοσιότητα, προκαλώντας εκ νέου σοκ σε όσους το έζησαν, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ο οποίος υπέστη σοκ από το μέγεθος της καταστροφής και τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.
Το νέο βίντεο δείχνει ξαφνικά τη θάλασσα να φουσκώνει και να κατακλύζει δρόμους, σπίτια και ξενοδοχεία, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.
Το τσουνάμι έπληξε την πόλη Παλού μετά από σεισμό μεγέθους 7,5 Ρίχτερ που προηγήθηκε στην περιοχή. Αρχικά δεν είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, γεγονός που ενδεχομένως να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις τραγικές εξελίξεις που ακολούθησαν. Όταν δόθηκε ειδοποίηση για το μεγάλο κύμα, ο χρόνος δεν αρκούσε προκειμένου να εκκενωθούν οι περιοχές.
Αποτέλεσμα; Πάνω από 2.000 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι, πάνω από 10.000 τραυματίες και πάνω από 70.000 εκτοπισμένοι.
Ακολουθεί το νέο σοκαριστικό βίντεο από το τσουνάμι που εξαφανίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου τις ακτές στην πόλη Παλού της Ινδονησίας:
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».