Γερμανία: Συναγερμός στους πελάτες sex club στο Βερολίνο μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας

Γερμανία: Συναγερμός στους πελάτες sex club στο Βερολίνο μετά από κρούσμα μηνιγγίτιδας

Ένας πελάτης  μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση λόγω μηνιγγίτιδας, που εκδηλώθηκε μετά από πάρτι που παρακολούθησε το Σάββατο σε sex club  στη Γερμανία– Οι αρχές κάλεσαν όποιους βρίσκονταν το Σάββατο στο ίδιο sex club να αναζητήσουν προληπτικά βοήθεια 

kit_kat_club
Τρόμος σήμανε για τους θαμώνες ενός διάσημου sex club στο Βερολίνο, μετά από ένα κρούσμα μηνιγγίτιδας που εκδηλώθηκε σε σοβαρή μορφή σε έναν πελάτη που βρισκόταν εκεί το Σάββατο.

Σύμφωνα με το KitKatCluib, ο άνδρας ήταν σε σοβαρή κατάσταση αφότου παρακολούθησε ένα πάρτι το Σάββατο, ενώ άλλα 100 άτομα αντιμετωπίστηκαν για προληπτικούς λόγους.

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα μεταδίδεται μέσω στενής φυσικής επαφής και μπορεί να γίνει απειλητική για τη ζωή του ανθρώπου εντός ωρών.

Το νυχτερινό κέντρο φιλοξενεί πάρτι που τραβούν την προσοχή επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Ο πελάτης που εκδήλωσε ασθένεια ήρθε σε επαφή με γιατρό τη Δευτέρα και διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα. Σύμφωνα με την Bild, το περιστατικό αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά φάρμακα.

Οι αρχές της περιοχής Reinickendorf του Βερολίνου συνέστησαν σε όσους πήγαν στο κλαμπ το Σάββατο να «αναζητήσουν άμεση προληπτική θεραπεία».

Παρακολούθησε το πάρτι «CarneBall Bizarre»

Κλείσιμο
Ο πελάτης που ασθένησε παρακολούθησε το πάρτι « CarneBall Bizarre» που περιλαμβάνει κώδικα ενδυμασίας «φετίχ, λουστρίνι και δέρμα, στολές, τηλεόραση, γκόθικ, κοστούμια και εξεζητημένα ρούχα» μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, κανένας από τους εργαζόμενους δεν εμφάνισε κάποια συμπτώματα μηνιγγίτιδας ενώ τους προσφέρθηκαν αντιβιοτικά για προληπτικούς λόγους.

Η βακτηριακή μηνιγγίτιδα μπορεί να είναι πολύ σοβαρή εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Σε μια τέτοια αρνητική περίπτωση, μπορεί να προκαλέσει δηλητηρίαση, σήψη ή μόνιμη βλάβη σε εγκέφαλο και στο νευρικό σύστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης