Η Επιτροπή Δικαστικών Υποθέσεων της Γερουσίας ανακοίνωσε απόψε ότι δέχτηκε θα ζητήσει από την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να δώσει εντολή για να διεξαχθεί μια επιπρόσθετη έρευνα από το FBI για τον υποψήφιο για το Ανώτατο Δικαστήριο Μπρετ Κάβανο.
Στην ανακοίνωσή της, η Επιτροπή, που νωρίτερα ενέκρινε την υποψηφιότητα του Κάβανο και παρέπεμψε την επικύρωση του διορισμού του στην ολομέλεια της Γερουσίας, ανέφερε ότι αυτή η συμπληρωματική έρευνα θα περιοριστεί στις "τρέχουσες αξιόπιστες καταγγελίες" και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας.
Το αίτημα αυτό σημαίνει ότι εκ των πραγμάτων θα αναβληθεί η ψηφοφορία που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στην ολομέλεια της Γερουσίας.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.