Τυφώνας Florence: Γέμισαν... ψάρια οι δρόμοι της Καρολίνας!

Τυφώνας Florence: Γέμισαν... ψάρια οι δρόμοι της Καρολίνας!

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, περιουσίες και δομές καταστράφηκαν και ο ωκεανός βγήκε στην ξηρά στις ΗΠΑ

fishes4
Το πέρασμα του τυφώνα Florence από την Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών άφησε πίσω του 35 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ πολλές περιοχές και κυρίως αγροτικές εκτάσεις, παραμένουν πλημμυρισμένες. Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, δεν ήταν οι μοναδικές συνέπειες της μεγάλης καταιγίδας που έπληξε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Από το Σάββατο, ειδικά κλιμάκια συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση, προκειμένου να καθαρίσουν οι δρόμοι από χιλιάδες... ψάρια, διαφόρων μεγεθών, που άφησε του πίσω του ο Florence!

Δείτε βίντεο από το σημείο:



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής Penderlea ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο κεντρικός δρόμος i-40 γεμάτος με ψάρια, ορισμένα εκ των οποίων έχουν φάει... άλλα ψάρια, συνεχίζοντας τις... στάνταρ λειτουργίες και συνήθειές τους, ανεξάρτητα με το φαινόμενο που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι μετεωρολόγοι δεν είναι σε θέση να δώσουν μία σαφή απάντηση, αν τα ψάρια αυτά μεταφέρθηκαν σε διάφορα σημεία μέσω του κιυκλώνα, ή αν κολύμπησαν εκεί από τον ωκεανό, λόγω των πλημμυρών.

Κλείσιμο
Σε κάθε περίπτωση το φαινόμενο ήταν αξιοθαύμαστο, όπως και η... άσχημη μυρωδιά που ανέδιδαν τα πεθαμένα ψάρια στους δρόμους και στα χωράφια.

Ακολουθούν φωτογραφίες που ανέβασαν πυροσβέστες και πολίτες στην Καρολίνα:

fishes1
fishes2
fishes3
fish5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης