Τυφώνας Florence: Γέμισαν... ψάρια οι δρόμοι της Καρολίνας!

fishes4

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, περιουσίες και δομές καταστράφηκαν και ο ωκεανός βγήκε στην ξηρά στις ΗΠΑ

Το πέρασμα του τυφώνα Florence από την Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών άφησε πίσω του 35 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές, ενώ πολλές περιοχές και κυρίως αγροτικές εκτάσεις, παραμένουν πλημμυρισμένες. Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, δεν ήταν οι μοναδικές συνέπειες της μεγάλης καταιγίδας που έπληξε τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ. Από το Σάββατο, ειδικά κλιμάκια συμμετέχουν σε μεγάλη επιχείρηση, προκειμένου να καθαρίσουν οι δρόμοι από χιλιάδες... ψάρια, διαφόρων μεγεθών, που άφησε του πίσω του ο Florence!

Δείτε βίντεο από το σημείο:Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής Penderlea ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ο κεντρικός δρόμος i-40 γεμάτος με ψάρια, ορισμένα εκ των οποίων έχουν φάει... άλλα ψάρια, συνεχίζοντας τις... στάνταρ λειτουργίες και συνήθειές τους, ανεξάρτητα με το φαινόμενο που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Οι μετεωρολόγοι δεν είναι σε θέση να δώσουν μία σαφή απάντηση, αν τα ψάρια αυτά μεταφέρθηκαν σε διάφορα σημεία μέσω του κιυκλώνα, ή αν κολύμπησαν εκεί από τον ωκεανό, λόγω των πλημμυρών.

Σε κάθε περίπτωση το φαινόμενο ήταν αξιοθαύμαστο, όπως και η... άσχημη μυρωδιά που ανέδιδαν τα πεθαμένα ψάρια στους δρόμους και στα χωράφια.

Ακολουθούν φωτογραφίες που ανέβασαν πυροσβέστες και πολίτες στην Καρολίνα:

fishes1
fishes2
fishes3
fish5

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

p05mgpk8

Σύμφωνα με την εφημερίδα Yeni Safak, ο αρχηγός του 15μελούς σαουδαραβικού αποσπάσματος, το οποίο εστάλη στην Κωνσταντινούπολη για να σκοτώσει τον δημοσιογράφο, βρισκόταν σε απευθείας επαφή με το γραφείο του πρίγκιπα διαδόχου του MBS μετά τη δολοφονία

awel_jaszczuk

«Είναι σκοτωμένοι από υπερβολική δουλειά. Είμαστε όλοι στο ίδιο εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό-καταναλωτικό κρεβάτι, κοιμισμένοι σαν σαλιγκάρια. Οι φωτογραφίες μου ωριμάζουν μαζί μου. Προσπαθώ να θέσω ερωτήματα, να ενθαρρύνω τους ανθρώπους να σκεφτούν τον εαυτό τους, την ανθρώπινη φύση και την κοινωνική οργάνωση», τονίζει ο φωτογράφος