Επεισόδιο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: Άντρας συνελήφθη με όπλο στην είσοδο του παλατιού

Επεισόδιο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ: Άντρας συνελήφθη με όπλο στην είσοδο του παλατιού

Ο 38χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς - Ο δράστης μεταφέρθηκε στα κεντρικά του Λονδίνου για ανάκριση

london
Συναγερμός στη βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία σήμανε την Κυριακή το μεσημέρι, όταν η ασφάλεια στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εντόπισαν έναν άντρα να συμπεριφέρεται με ύποπτο τρόπο και να φαίνεται ότι κουβαλά ένα είδος όπλου.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση, καθώς οι αρμόδιοι της ασφάλειας του Παλατιού ειδοποίησαν την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ακινητοποίησαν και συνέλαβαν έναν 38χρονο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 12:47 το μεσημέρι, στην είσοδο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Ο 38χρονος εντοπίστηκε με όπλο στην είσοδο του παλατιού, προκαλώντας την αντίδραση των ανδρών ασφαλείας. Ο άντρας φάνηκε να κρατάει πυροβόλο όπλο, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν Taser. Η επιχείρηση και η σύλληψή του ολοκληρώθηκε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και συγκεκριμένα στις 13:00.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στον κεντρικό σταθμό της Αστυνομίας στο Λονδίνο, προκειμένου να περάσει από ανάκριση για την ενέργεια και τους σκοπούς της.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για υπόθεση που αφορά την τρομοκρατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης