Υπόθεση Σκριπάλ: Σεξ με πόρνες και μαριχουάνα έκαναν οι δύο Ρώσοι πράκτορες πριν την επίθεση

Υπόθεση Σκριπάλ: Σεξ με πόρνες και μαριχουάνα έκαναν οι δύο Ρώσοι πράκτορες πριν την επίθεση

Λίγο πριν αποπειραθούν να δηλητηριάσουν τον Σεργκέι Σκρίπαλ και την κόρη του Γιούλια

russian-killers_main01
Λίγες ώρες πριν αποπειραθούν να δηλητηριάσουν τον πρώην κατάσκοπο Σεργκέι Σκρίπαλ και την κόρη του Γιούλια στο Σάλσμπουρι της Βρετανίας, οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του Κρεμλίνου είχαν περάσει μία ξέφρενη νύχτα με ναρκωτικά και πόρνες σε ξενοδοχείο του ανατολικού Λονδίνου.

Οι Ρώσοι πράκτορες Ρουσλάν Μποσίροφ και Αλεξάντρ Μποσίροφ, οι οποίοι πριν από λίγες ώρες έσπευσαν να δηλώσουν ότι είναι αθώοι στο ρωσικό πρακτορείο «Russia Today», είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν αχαλίνωτο σεξ με πόρνες ενοχλώντας τους ενοίκους του ξενοδοχείου, όπως ισχυρίζονται μάρτυρες,όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Οι δύο Ρώσοι διέμειναν σε ξενοδοχείο δύο αστέρων με 75 λίρες τη βραδιά στο ανατολικό Λονδίνο. Το δωμάτιο είχε δύο μονά κρεβάτια.

Σύμφωνα με μάρτυρες, στο δωμάτιο γινόταν χαμός με αποτέλεσμα πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου να παραπονεθούν για το θόρυβο στο προσωπικό του ξενοδοχείο.

Ένας από τους πελάτες του ξενοδοχείου δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: «...Υπήρχε μια γυναίκα εκεί. Νομίζω ότι ήταν πόρνη. Έκαναν σεξ. Οπωσδήποτε. Τους άκουσα να κάνουν σεξ και ακούγονταν για πολύ ώρα»...«Ήταν σίγουρα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι οι άνδρες είχαν σεξουαλική επαφή μεταξύ τους». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης