Λίγες ώρες πριν αποπειραθούν να δηλητηριάσουν τον πρώην κατάσκοπο Σεργκέι Σκρίπαλ και την κόρη του Γιούλια στο Σάλσμπουρι της Βρετανίας, οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του Κρεμλίνου είχαν περάσει μία ξέφρενη νύχτα με ναρκωτικά και πόρνες σε ξενοδοχείο του ανατολικού Λονδίνου.
Οι Ρώσοι πράκτορες Ρουσλάν Μποσίροφ και Αλεξάντρ Μποσίροφ, οι οποίοι πριν από λίγες ώρες έσπευσαν να δηλώσουν ότι είναι αθώοι στο ρωσικό πρακτορείο «Russia Today», είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν αχαλίνωτο σεξ με πόρνες ενοχλώντας τους ενοίκους του ξενοδοχείου, όπως ισχυρίζονται μάρτυρες,όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Οι δύο Ρώσοι διέμειναν σε ξενοδοχείο δύο αστέρων με 75 λίρες τη βραδιά στο ανατολικό Λονδίνο. Το δωμάτιο είχε δύο μονά κρεβάτια.
Σύμφωνα με μάρτυρες, στο δωμάτιο γινόταν χαμός με αποτέλεσμα πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου να παραπονεθούν για το θόρυβο στο προσωπικό του ξενοδοχείο.
Ένας από τους πελάτες του ξενοδοχείου δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα: «...Υπήρχε μια γυναίκα εκεί. Νομίζω ότι ήταν πόρνη. Έκαναν σεξ. Οπωσδήποτε. Τους άκουσα να κάνουν σεξ και ακούγονταν για πολύ ώρα»...«Ήταν σίγουρα γυναίκα. Δεν νομίζω ότι οι άνδρες είχαν σεξουαλική επαφή μεταξύ τους».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.