Τυφώνας Florence: Δελτίο καιρού για Όσκαρ! - Αυτά τα γραφικά «σήκωσαν» θύελλα στο twitter

Τυφώνας Florence: Δελτίο καιρού για Όσκαρ! - Αυτά τα γραφικά «σήκωσαν» θύελλα στο twitter

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν από το γράφημα και δίνουν συγχαρητήρια στο κανάλι, άλλοι πάλι το θεώρησαν υπερβολικό και κακόγουστο

grafika_usa
Ο τυφώνας Florence βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας των ΗΠΑ και όχι μόνο. Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία και όλα τα δελτία ειδήσεων καταγράφουν λεπτό προς λεπτό την πορεία και την εξέλιξη του τυφώνα, αλλά η προσοχή έπεσε πάνω σε ένα κανάλι στην Ατλάντα που παρουσιάζει δελτίο καιρού - «The Weather Channel» -  με την  γλυκύτατη παρουσιάστρια Erika Navarro, να «κινδυνεύει» να πνιγεί μέσα στο στούντιο!  

Τα τελευταίας τεχνολογίας γραφικά που παρουσιάστηκαν στο δελτίο δίχασαν τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν είτε αρνητικά είτε θετικά τις εικόνες. 

Η παρουσιάστρια καιρού, μιλώντας για τον τυφώνα «Florence» περιβάλλεται από ένα τεράστιο όγκο νερού, που καταλήγει να την περικυκλώνει. Χαρακτηριστικό το σχόλιο ενός χρήστη που διερωτάται αν στα γραφικά περιλαμβάνεται και ο Μωυσής...

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν από το γράφημα και δίνουν συγχαρητήρια στο κανάλι, άλλοι πάλι το θεώρησαν υπερβολικό και κακόγουστο. 
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης