Βίντεο: Ο τυφώνας Florence έφτασε και «σαρώνει» τις ακτές των ΗΠΑ

Βίντεο: Ο τυφώνας Florence έφτασε και «σαρώνει» τις ακτές των ΗΠΑ

Ο τυφώνας εξασθένησε σε κατηγορία 2, αλλά οι κίνδυνοι παραμένουν μεγάλοι - Τεράστιες ποσότητες βροχής και άνεμοι που πνέουν με 200 χλμ την ώρα

harru
Εξασθενημένος σε τυφώνα κατηγορίας 2, αλλά επικίνδυνος και καταστροφικός, ο τυφώνας Florence έφτασε την Πέμπτη στις ακτές της Καρολίνας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκαλώντας τα πρώτα προβλήματα στις παράκτιες πόλεις.

Ο τυφώνας εξασθένησε από κατηγορία 4 που είχε ανέβει τα προηγούμενα σε κατηγορία 3 αρχικά και έφτασε στις αμερικανικές ακτές ως φαινόμενο κατηγορίας 2. Η εξασθένισή του δεν διέγραψε τους κινδύνους, καθώς οι ποσότητες νερού που κουβαλά η πανίσχυρη καταιγίδα και οι ισχυρότατοι άνεμοι, που φτάνουν ακόμη και τα 200 χλμ την ώρα, αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές.

Η μεγάλη καταιγίδα έπληξε αρχικά τη Βόρεια και Νότια Καρολίνα, ενώ τις συνέπειες του φαινομένου έχουν ήδη δεχτεί η Ατλάντα και άλλα μέρη της ενδοχώρας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αφού ο τυφώνας «αδειάσει» τις τεράστιες ποσότητες βροχής που μεταφέρει στα παράκτια μέτη, θα κινηθεί δυτικά, όπου θα εξασθενήσει ακόμη περισσότερο.

Κλείσιμο
Δείτε LIVE από το χτύπημα του τυφώνα στις αμερικανικές ακτές...

Hurricane Florence Live Stream (Live Beach View)


WATCH LIVE: Hurricane Florence approaches the East Coast
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης