Περισσότεροι από 100 μετανάστες πνίγηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν τα φουσκωτά πλοιάρια στα οποία επέβαιναν βυθίστηκαν στα ανοιχτά της Λιβύης, σύμφωνα με την οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) που επικαλείται τις μαρτυρίες των επιζώντων.
Τα δύο σκάφη είχαν αποπλεύσει από τα παράλια της Λιβύης νωρίς το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου. Στο καθένα από αυτά επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι, κυρίως Αφρικανοί, αναφέρει η οργάνωση στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της.
Σύμφωνα με έναν από τους επιζώντες, η μηχανή του ενός σκάφους χάλασε ενώ το δεύτερο άρχισε να χάνει αέρα. Κάποιοι κατάφεραν να γλιτώσουν, κρατημένοι από τα συντρίμμια που επέπλεαν. Πολλοί διασώθηκαν από τη λιβυκή ακτοφυλακή και οδηγήθηκαν στο λιμάνι Χομς της Λιβύης στις 2 Σεπτεμβρίου.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.