Yeni Akit: Ο Κάρλος το Τσακάλι αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν

Yeni Akit: Ο Κάρλος το Τσακάλι αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν

Η φανατικά μουσουλμανική  εφημερίδα εμφάνισε άρθρο με το μουσουλμανικό όνομα του Κάρλος, Σαλίμ Μουχάμεντ, στο οποίο ο υπογράφον αποκαλεί ομοϊδεάτη τον Ερντογάν, τον ταυτίζει με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και κατηγορεί ΝΑΤΟ και λοιπούς ότι έχουν σχέδιο ενάντια στην Τουρκία

Carlos-the-Jackal
Οι γονείς του τον βάφτισαν Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντσεζ, με το Ίλιτς να προέρχεται από τον φανατισμό του μπαμπά για τον κομουνιστή ηγέτη αλλά και για τον μαρξισμό. Αργότερα «ξαναβαφτίστηκε» από τον εκπαιδευτή του, ο οποίος θέλοντας να του αλλάξει την ταυτότητα, κρατώντας τη λατινοαμερικανική του καταγωγή, τον βάφτισε Κάρλος. Κάμποσο καιρό αργότερα, δημοσιογράφοι θα ολοκληρώσουν το όνομα με το οποίο έμελλε να είναι γνωστός ο Σάντσεζ: Κάρλος το Τσακάλι.

Ένας από τους πιο διάσημους τρομοκράτες, που ήταν και νο1 καταζητούμενος στον πλανήτη, εμφανίστηκε, με άρθρο του στην εφημερίδα Yeni Akit! Όταν έγινε μουσουλμάνος, το 1975, ο Κάρλος, άλλαξε εκ νέου όνομα και πήρε το Σαλίμ Μουχαμέντ. Τώρα η τουρκική εφημερίδα εμφάνισε άρθρο με την υπογραφή του μουσουλμανικού ονόματος που αποκαλύπτει ότι υπάρχει απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με την υπερ-μουσουλμανική εφημερίδα ο Κάρλος, σε επιστολή με ημερομηνία 18 Αυγούστου υποστηρίζει ότι υπάρχει σχέδιο δολοφονίας κατά του Ερντογάν και ότι όλος αυτός ο οικονομικός πόλεμος των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία προσπάθεια για να τον εξουδετερώσουν.

Μάλιστα ξεκινά αποκαλώντας τον Ερντογάν «Ομοϊδεάτη» και ταυτίζοντας τον Τούρκο πορόεδρο ιδεολογικά με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, λέγοντας ότι είναι ίδια η εγγύτητα που νιώθει όπως με με τον Λένιν και τον Στάλιν. «Πιστεύω ότι η Τουρκία θα επιτύχει την ανεξαρτησία της παρά τα όρια και τις προσπάθειες που κάνουν οι ιμπεριαλιστέ; εναντίον της».

Στην επιστολή αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «τις τελευταίες ημέρες η Τουρκία διάγει μία δύσκολη περίοδο και βλέπω κάποιες αναλύσεις που έχω κάνει στο παρελθόν να επαληθεύονται… Οι ιμπεριαλιστές θέλουν να βγάλουν από τη μέση τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ερντογάν. Και αυτή τη στιγμή ο μόνος τρόπος για να τον βγάλουν από τη μέση είναι να τον σκοτώσουν. Και θα το επιχειρήσουν. Για αυτόν το λόγο, ο Ερντογάν πρέπει να είναι πολύ πολύ προσεκτικός. Πρώτα προσπάθησαν να του επιτεθούν με τους σιωνιστές πράκτορες του Γκιουλέν, τώρα προσπαθούν να του επιτεθούν μέσω του παγκόσμιου τραπεζικού και οικονομικού συστήματος. Αυτό το σύστημα που έχει για έδρα του το αμερικανικό τραπεζικό σύστημα, ελέγχεται από σιωνιστές και ακροδεξιούς χριστιανούς. Κι αυτό είναι μία ιστορική αλήθεια», φέρεται να γράφει στην επιστολή του ο Κάρλος.

Ο “Κάρλος το Τσακάλι” παρομοιάζει την επίθεση στην Τουρκία με αυτή που πραγματοποιείται κατά της Βενεζουέλας, αλλά και με την κατάσταση στην πρώην Σοβιετική Ένωση και την κομμουνιστική Κίνα, όπου έδρασαν κι εκεί οι ιμπεριαλιστές για να τις καταστρέψουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ερντογάν “καθάρισε” την Τουρκία από τους ιμπεριαλιστές και για τον λόγο αυτό τώρα οι ΗΠΑ θέλουν να τον “στριμώξουν στη γωνία” με όπλο την οικονομία. Μάλιστα σε αυτό το σενάριο κατά της Τουρκίας, ο Κάρλος εμπλέκει και τη χώρα μας, υποστηρίζοντας ότι ο Ερντογάν, αντί να κάνει αερομαχίες με την Ελλάδα, μπορεί να συμμαχήσει μαζί της ενάντια στους ιμπεριαλιστές, γιατί Τουρκία και Ελλάδα έχουν κοινά συμφέροντα, όπως έχει και με τη Ρωσία, επισημαίνει.

Συστήνει, λοιπόν, στον Ερντογάν να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί κάποιοι αυτήν τη στιγμή ψάχνουν να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να τον δολοφονήσουν.

Στο τέλος της επιστολής του γράφει, μάλιστα, «Εύχομαι όλα να είναι πιο όμορφα στο μέλον. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης