Τραγωδία στην Ινδία: Κατέρρευσε γέφυρα στην Καλκούτα - Ένας νεκρός και 21 τραυματίες

Τραγωδία στην Ινδία: Κατέρρευσε γέφυρα στην Καλκούτα - Ένας νεκρός και 21 τραυματίες

Εικόνες-σοκ από το σημείο - Οι αρχές εκφράζουν φόβους για δεκάδες εγκλωβισμένους στα χαλάσματα - Η γέφυρα είχε κατασκευαστεί πριν από τουλάχιστον 50 χρόνια

19992311
Λίγες εβδομάδες μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να βρουν τραγικό θάνατο δεκάδες άνθρωποι, καταγράφεται νέα τραγωδία - αυτή τη φορά - στην Ινδία και συγκεκριμένα στην Καλκούτα, όπου κατέρρευσε κεντρική γέφυρα, τη στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι διέσχιζαν το σημείο με τα πόδια και με αυτοκίνητα.

Όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι, ένα άτομο έχει χάσει τη ζωή του και άλλα 21 έχουν τραυματιστεί, ορισμένα εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι αρχές της Ινδίας εκφράζουν φόβους για ραγδαία αύξηση του καταλόγου των νεκρών και των τραυματιών, καθώς εικάζεται ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων έχει εγκλωβιστεί στα χαλάσματα.

Το βίντεο από το σημείο αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Bridge in Kolkata collapses; first responders on scene


Κλείσιμο
19992294
19992296


Η γέφυρα Ματζεράτ είχε κατασκευαστεί πριν από τουλάχιστον 50 χρόνια και όλα δείχνουν ότι οι υπεύθυνοι δεν είχαν προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες για τη συντήρησή της.

Τα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές από τις αρχές της Ινδίας, κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς, ενώ τέσσερις ομάδες διασωστών και ειδικά συνεργεία εργάζονται προκειμένου να απεγκλωβιστούν ή να εντοπιστούν άτομα που είχαν την ατυχία να διασχίζουν το σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα.

19992301
19992309

bridge1
bridge2
bridge3
bridge4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης