Βίντεο: Η Τερέζα Μέι κάνει τον χορό του ζευγαρώματος των πουλιών στην Κένυα!

Βίντεο: Η Τερέζα Μέι κάνει τον χορό του ζευγαρώματος των πουλιών στην Κένυα!

Από τον «χορό της διπλωματίας» στη Νότια Αφρική, στον χορό του... ζευγαρώματος και ακολουθεί άλλη μία χορευτική... εμπειρία από τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, καθώς επόμενος σταθμός είναι η Νιγηρία

kenya
Ο «χορός της διπλωματίας» σε σχολείο του Κέιπ Τάουν ήταν... το πρόγευμα. Η Τερέζα Μέι κρατούσε το καλύτερο για σήμερα, καθώς κατά την επίσκεψή της στην Κένυα, όχι μόνο χόρεψε -για δεύτερη μέρα- δημοσίως, αλλά κυριολεκτικά «λικνίστηκε» στους ρυθμούς της αφρικανικής παραδοσιακής μουσικής.

Βέβαια, αυτή τη φορά δεν θα μπορούσαμε να τον αποκαλέσουμε «χορό της διπλωματίας», καθώς η Βρετανίδα πρωθυπουργός δεν φαίνεται να διαθέτει το απαιτούμενο... ταλέντο, για να σαγηνεύσει τους ομιλητές της με τις φιγούρες της.

Όπως ανέφεραν αφρικανικά ΜΜΕ, η Τερέζα Μέι χόρεψε τον «χορό του πτηνού», μία αναπαράσταση των κινήσεων που κάνουν τα πτηνά στην Αφρική, για να... ζευγαρώσουν!

Οποιαδήποτε σύγκριση με... την εικόνα της Βρετανίδας πρωθυπουργού, είναι τυχαία! Δείτε το βίντεο, ενώ αναμένουμε με αγωνία τον χορό που θα κάνει και στη Νιγηρία, τον επόμενο σταθμό της περιοδείας της...

Theresa May - The Birdie dance
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης