Ο μύθος του Τραμπ αρχίζει να καταρρέει

Ο μύθος του Τραμπ αρχίζει να καταρρέει

«Χείμαρρος» η Στόρμι Ντάνιελς, πρώην πορνοστάρ και φερόμενη ως πρώην ερωμένη του Αμερικανού προέδρου σε συνέντευξή της στη Sunday Mirror

Donald_Trump
Για απομυθοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο ο αμερικανικός Τύπος την ώρα που πληθαίνουν οι «φωνές» που τον καλούν να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου μετά τις διώξεις των πρώην στενών συνεργατών του, Μάικλ Κόεν και Πολ Μάναφορντ και τις απανωτές αποκαλύψεις για παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας στις ΗΠΑ το 2016.

«Ο μύθος του Ντόναλντ Τραμπ τώρα καταρρέει», επισημαίνει η Μπάμπαρα Ρες, διευθύντρια του Οργανισμού Tραμπ από το 1978 έως το 1996. «Είναι όλο και πιο προφανές ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να μαθαίνουν τι ακριβώς είναι».

Ο Αμερικανός πρόεδρος όχι μόνο φέρεται να έδωσε το πράσινο φως στον 52χρονο δικηγόρο Μάικλ Κοέν για να εξαγοράσει τη σιωπή δύο καλλονών με τις οποίες είχε ζήσει καυτές νύχτες αλλά και φέρεται να έχει αποκτήσει νόθο παιδί με μία νοικοκυρά. Την ίδια ώρα, η πρώην ερωμένη του Τραμπ και πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, ανοίγει τα χαρτιά της σε μία συνέντευξη που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Ο πρόεδρος Τραμπ δεν είναι πάνω από το νόμο», δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα Sunday Mirror. Η φερόμενη ως πρώην ερωμένη του Αμερικανού προέδρου υποστηρίζει ότι ο Τραμπ θα πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη εάν διαπιστωθεί ότι έχει παραβιάσει τους εκλογικούς κανόνες.

Η Στόρμι δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι διαθέτει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αμερικανό πρόεδρο, ότι έλαβε απειλές για τη ζωή της από υποστηρικτές του Τραμπ και ότι έμαθε να βασίζεται στον εαυτό της μετά τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

«Η μητέρα της την άφησε μόνη της σε ηλικία έξι ετών χωρίς φαγητό», όπως αποκαλύπτει η ίδια. Η πρώην πορνοστάρ ισχυρίζεται επίσης ότι έλαβε από τον Μάικλ Κοέν το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει το στόμα της κλειστό σχετικέ με την ερωτική περιπέτεια που είχε με τον Τραμπ.

Κλείσιμο
«Δεν θα σιωπήσω, αλλά το να είσαι ο ψεύτης είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Χαίρομαι που άλλοι λένε τώρα την αλήθεια. Απλώς αγωνίζομαι για την αλήθεια και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο. Ο Τραμπ πιθανότατα επιθυμεί να μην με συναντήσει ποτέ, αλλά πολλοί άνδρες νιώθουν έτσι».

Stormie_Daniels


Η Στόρμι άνοιξε την καρδιά της στη βρετανική εφημερίδα στις αρχές της εβδομάδας με την ίδια να βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία στην αγγλική ύπαιθρο. Υποστηρίζει ότι συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τραμπ στα γήπεδα γκολφ στη λίμνη Tahoe το 2006. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έκαναν σεξ μια φορά κι ότι συναντήθηκαν άλλες δύο φορές.

«Πρέπει να είμαι πολύ σαφής, ήταν συναινετικό σεξ», επισημαίνει. «Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι εκτός εργασίας, έχω κοιμηθεί μόνο με 25 άνδρες», προσθέτει αναφερόμενη στους άνδρες που πέρασαν από το κρεβάτι της.

Η Στόρμι αναφέρθηκε επίσης σε παλαιότερες μισογυνιστικές δηλώσεις του Τραμπ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του όπου εμφανίστηκε σε βίντεο να καυχιέται ότι θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε με τις γυναίκες επειδή είναι «αστέρι» λέγοντας επίσης: «“Αρπάξτε τις από το μ...”. Είμαι συγκλονισμένη, υπάρχουν γυναίκες που είναι εντάξει με αυτό», σχολιάζει η φερόμενη ως πρώην ερωμένη του Τραμπ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρώην δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Μάικλ Κοέν, παραδέχτηκε την ενοχή του ότι παραβίασε τους νόμους για την εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ κι ότι είχε πληρώσει δύο γυναίκες που είχαν περάσει καυτές νύχτες με τον Τραμπ.

Εκτός από την Στόρμι Ντάνιελ, η πρώην playmate Κάρεν Μακ Ντάγκαλ είχε λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150 χιλιάδων δολαρίων από το περιοδικό που πρόσκειται θετικά στον Τραμπ, το «National Enquirer», για να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις που σπιλώνουν την εικόνα του Αμερικανού προέδρου ενόψει και των ενδιάμεσων εκλογών του Νοεμβρίου, ο Τραμπ εμφανίζεται πολιτικά λαβωμένος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης