Στο νέο εξώφυλλο του TIME o Τραμπ κολυμπά στα... βαθιά

Στο νέο εξώφυλλο του TIME o Τραμπ κολυμπά στα... βαθιά

Μετά και τις αποκαλύψεις του πρώην δικηγόρου του, Μάικλ Κόεν, το περιοδικό θα κυκλοφορήσει με άλλο ένα ευρηματικό εξώφυλλο.

time
Στο κάτω μέρος της εικόνας φαίνεται το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Στο πάνω μέρος, ένας άντρας, του οποίου δεν φαίνεται το κεφάλι αλλά καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον πρόεδρο Τραμπ, κολυμπά. Ο τίτλος είναι λιτός: «Στα βαθιά».

Ο λόγος για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time, που για άλλη μια φορά φιλοξενεί τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου και κεντρικό του θέμα προβάλλουν οι αναταράξεις στο Λευκό Οίκο, μετά την παραδοχή ενοχής του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κόεν.

«Ακόμα και σε μια προεδρία που σημαδεύτηκε από σουρεαλιστικές στιγμές, το σκηνικό ήταν συνταρακτικό», αναφέρει το περιοδικό, που δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι οι αποκαλύψεις του Κόεν ότι πλήρωσε δύο γυναίκες για να εξαγοράσει τη σιωπή τους με στόχο να επηρεάσει τις αμερικανικές εκλογές ήρθαν λίγη ώρα μετά την καταδίκη του πρώην υπεύθυνου για την καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ, για οικονομικά εγκλήματα τα όποια διερευνώνται από τον ειδικό ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ.


time
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης