Ο διάσημος κωμικός Τζον Στιούαρτ έσωσε κατσίκες από τις γραμμές του μετρό στη Νέα Υόρκη

Ο διάσημος κωμικός Τζον Στιούαρτ έσωσε κατσίκες από τις γραμμές του μετρό στη Νέα Υόρκη

Ένα αναπάντεχο περιστατικό αντιμετώπισαν οι επιβάτες της γραμμής Ν του μετρό της Νέας Υόρκης όταν δύο κατσίκες μπήκαν στις γραμμές - «Δύο πολύ κακάαααααα παιδιά» έγραψε στο twitter η εταιρεία

katsikes_brooklyn
Αντιμέτωποι με ένα απρόβλεπτο περιστατικό βρέθηκαν οι επιβάτες της γραμμής Ν του μετρό της Νέας Υόρκης, όταν δύο κατσίκες μπήκαν στις γραμμές. Το πέριστατικό έγινε τη Δευτέρα το πρωί, κοντά στις γραμμές του Μπρούκλιν.

Οι κατσίκες απομακρύνθηκαν με τη βοήθεια του Τζον Στιούαρτ και της συζύγου του, Τρέισι, που τις μετέφεραν σε κοντινό καταφύγιο ζώων.

Ο Στιούαρτ, πρώην παρουσιαστής του Daily Show, είναι ακτιβιστής για τα δικαιώματα των ζώων, όπως και οι σύζυγός του. Στο παρελθόν έχουν βοηθήσει ένα κακοποιημένο άλογο και έναν ταύρο που διέφυγε από σφαγείο. Επίσης, το 2015 άνοιξαν δική τους φάρμα σε αγρόκτημα στο Νιου Τζέρσεϊ.

Η Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών (ΜΤΑ), που διαχειρίζεται το μετρό της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι κάλεσε την αστυνομία και το Animal Control για τις κατσίκες που εντοπίστηκαν στη διαδρομή ανάμεσα στους σταθμούς Fort Hamilton και New Utrecht.


Πάντως, η εταιρεία διαχείρισης του μετρό είδε τη χιουμοριστική πλευρά του θέματος και έβαλε στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφία με τις κατσίκες, σχολιάζοντας ότι ήταν «δύο πολύ κακάααααααα παιδιά».

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο πώς μπήκαν οι κατσίκες στις γραμμές, ενώ διαπιστώθηκε ότι είναι γένους αρσενικού. Πλέον το καταφύγιο που μεταφέρθηκαν και θα είναι το καινούριο τους σπίτι τις ονόμασε Μπίλι και Γουίλι.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης