Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών: Μην μας λέτε μορμόνους

temple_mormon

«Δεν αλλάξαμε ονομασία. Διορθώνουμε ένα όνομα» - Οι πιστοί της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών υιοθετούν νέες κατευθυντήριες οδηγίες 

Να απαγορεύσουν πλέον τη χρήση του όρου «Μορμόνοι» επιθυμούν οι πιστοί της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, που υιοθέτησε νέες κατευθυντήριες οδηγίες την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Εκκλησίας, Ράσελ Νέλσον ανέφερε «δεν αλλάξαμε όνομα. Διορθώνουμε ένα όνομα», σύμφωνα με την Deseret News, μια εφημερίδα της Πολιτείας Γιούτα όπου οι μορμόνοι αποτελούν την πλειονότητα.

Αντί του όρου «μορμόνοι», οι πιστοί θέλουν να αποκαλούνται ως « μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών».

Η Εκκλησία προτιμά να αναφέρονται σε αυτή με τις εκφράσεις: «Η Εκκλησία», «Η Εκκλησία του Ιησού Χριστού» ή «Αναδιοργανωμένη Εκκλησία του Ιησού Χριστού». Μάλιστα, οι πιστοί επιμένουν ότι ο όρος «Εκκλησία των Μορμόνων», όρος με την οποία έχει γίνει γνωστή, δεν είναι επίσημος.

Έχοντας ιδρυθεί το 1830, η Εκκλησία αριθμεί 16 εκατομμύρια μέλη. Αποστολή της είναι η αποκατάσταση της «αληθινής Εκκλησίας» στην αρχική αγνότητά της, ώστε να προετοιμάσει την επιστροφή του Χριστού. Βασίζει τα διδάγματά της στο «Βιβλίο του Μόρμον», από το όνομα ενός προφήτη, που θεωρεί ότι είναι η «αποκατεστημένη» εκδοχή του αληθινού λόγου του Ιησού.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Κ

Οι μορμόνοι έχουν μαϊμού θρησκεία και είναι εντελώς ψυχανώμαλοι. Φυσικά δεν είναι τόσο ανώμαλοι όσο οι ψηφοφόροι των Ανελ στην Ελλάδα, αλλά πάντως είνα πολύ ανώμαλοι.

Στο όνομα του Χριστού

Εκτός από την πολυγαμία, παλαιότερα επιτρέπανε και την παιδοφιλία αυτοί οι ψυχανώμαλοι λεχρίτες με υποχρεωτικούς γάμους που επέβαλλαν σε κοριτσάκια.

Ορθόδοξος

Ασυναρτησίες. Δώσε στοιχεία. Γιατί στην Ορθοδοξία αν έκανες μια έρευνα θα έβλεπες ότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο.

Hedonist

Είναι αυτοί που έχουν 5-6 γυναίκες ο καθένας και καμμιά δεκαριά παιδιά από αυτές ....??

Αυτο ειναι το προβλημα σου ????

παρε και συ ...ποιος σε κραταει ???? Αλλα αυτες θελουν να ΦΑΝΕ ...... και εσυ δεν εχεις για να φας μονος σου , θα ταίσεις και 5-6 γυναικες ????

θεσπρωτος

........του ΑΛΗΘΙΝΟΥ ...!!!!!! λογου του Ιησου !!!!! Γιατι ??? ελεγε ΚΑΙ . ψεματα ????

Πάνος (ΟΧΙ Σκρλτς)

Χεστήκαμε πώς θα λέγεστε αμερικανάκια

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

lanka_main01

Επίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για  138 επιβεβαιωμένους θανάτους και 400 τραυματίες από τις φονικές εκρήξεις σε τρεις εκκλησίες και τρία ξενοδοχεία - Μεταξύ των θυμάτων και εννέα ξένοι πολίτες

australia_victoria_ocean

Ανείπωτη τραγωδία - Ο άνδρας έβγαζε φωτογραφίες στο χείλος ενός βράχου στην εκβολή του ποταμού Σέρμπρουκ στο Εθνικό Πάρκο του Πορτ Κάμπελ, όταν ένα μεγάλο κύμα τον παρέσυρε στο νερό - Σωστική λέμβος με τριμελές πλήρωμα έπεσε στο νερό να τον ανασύρει, όμως και αυτή παρασύρθηκε από τον ισχυρό κυματισμό