Μέγκαν Μαρκλ: Το παραμυθένιο νυφικό της τουριστική ατραξιόν στο κάστρο του Ουίνδσορ

Μέγκαν Μαρκλ: Το παραμυθένιο νυφικό της τουριστική ατραξιόν στο κάστρο του Ουίνδσορ

Σε έκθεση στο κάστρο του Ουίνδσορ, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό αργότερα μέσα στο έτος, θα εκτίθεται και το νυφικό της νέας δούκισσας του Σάσεξ που σχεδιάστηκε από τον οίκο Givenchy

Meghan-markle-wedding-dress-703766
Μαγνήτισε τα βλέμματα χιλιάδων τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο όταν ένωσε τη ζωή της με τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ τον Μάιο στο κάστρο του Ουίνδσορ. Η νέα δούκισσα του Σάσεξ ήταν μια γοητευτική νύφη μέσα στο ιβουάρ μάξι νυφικό της που σχεδίασε για εκείνη η η Κλερ Γουέιτ Κέλλερ, σχεδιάστρια του γαλλικού οίκου Givenchy.



Όμως, το αξίας 224.000 ευρώ νυφικό δεν θα μείνει αναξιοποίητο μετά τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αφού, σύμφωνα με το ίδρυμα Royal Collection Trust, αναμένεται να αποτελέσει μέρος έκθεσης, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό αργότερα μέσα στο έτος στο κάστρο του Ουίνδσορ, την βασιλική κατοικία, όπου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου τελέστηκε ο γάμος του ζευγαριού.

Κλείσιμο
Ήδη, μετά τον παραμυθένιο γάμο αυξήθηκε θεαματικά ο αριθμός των τουριστών που συρρέουν στην πόλη και το ομώνυμο κάστρο για να δουν από κοντά το μέρος που παντρεύτηκε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ με την γοητευτική Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό. Αλλά, η θεαματική αύξηση τουριστών σε ένα μέρος, που είναι ήδη δημοφιλές για τους επισκέπτες στη Γηραιά Αλβιόνα με πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες μέσα στο 2017, αναμένεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερη μετά τον γάμο της εγγονής της βασίλισσας, πριγκίπισσας Ευγενίας, που θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, τον Οκτώβριο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ.



Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν στην ίδια έκθεση θα συμπεριληφθεί και το μάξι λευκό φόρεμα της Βρετανίδας σχεδιάστριας Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, που επέλεξε να βάλει η Μέγκαν στην βραδινή δεξίωση του παραμυθένιου γάμου της στο Frogmore House.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης