Βενεζουέλα: Η αντιπολίτευση καλεί σε απεργία την Τρίτη κατά των μέτρων Μαδούρο
Κινητοποίηση τριών κομμάτων της αντιπολίτευσης κατά των μεταρρυθμίσεων που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας – Η απεργία γίνεται «κατά του Μαδούρο, του υπερπληθωρισμού και της πείνας»
Σε απεργία κάλεσαν τους πολίτες τρία από τα μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, προκειμένου να υπάρξει αντίθεση στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας Νικολάς Μαδούρο.
Τα κόμματα Πρώτα Δικαιοσύνη του πρώην υποψηφίου για την Προεδρία Ενρίκε Καπρίλες, Λαϊκή Θέληση του υπό κατ’οίκον κράτηση Λεοπόλδο Λόπες και Σκοπός R του πρώην συνδικαλιστή ηγέτη Αντρές Βελάσκες καλούν τον κόσμο «από την Τρίτη σε μία πρώτη ημέρα διαμαρτυρίας και παύσης εργασίας κατά του Μαδούρο, του υπερπληθωρισμού και της πείνας».
Σήμερα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους που θα οργανωθεί η κινητοποίηση.
Μία ημέρα πριν την κυκλοφορία των νέων χαρτονομισμάτων του μπολίβαρ με πέντε μηδενικά λιγότερα, ο Μαδούρο ανακοίνωσε την Παρασκευή το σχέδιό του για την καταπολέμηση της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης, που χαρακτηρίζεται από τον καλπάζοντα πληθωρισμό, που σύμφωνα με το ΔΝΤ ενδέχεται να φθάσει το 1.000.000% στα τέλη του έτους, και τις ελλείψεις σε τρόφιμα και φάρμακα.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.