Ελάχιστος χρόνος χρειάστηκε για να καταρρεύσει η γέφυρα Morandi στον αυτοκινητόδρομο Α10 στη Γένοβα, όπως δείχνει βίντεο που κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.
Ο αυτόπτης μάρτυρας ακούγεται να λέει «Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου», βλέποντας τη γέφυρα να καταρρέει και ξέροντας ότι πάνω και κάτω από αυτή βρίσκονταν αυτοκίνητα.
Η κατάρρευση προκάλεσε την υποχώρηση της ασφάλτου σε μήκος 150-200 μέτρων. Όσοι περνούσαν από κάτω καταπλακώθηκαν, ενώ όσοι ήταν πάνω στη γέφυρα βρέθηκαν στο κενό. Μετά την πτώση, ορισμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού.
Στα πλάνα διακρίνονται τμήματα της γέφυρας να υποχωρούν, ενώ λίγο αργότερα, φαίνεται ολόκληρο τμήμα της γέφυρας να έχει αποκολληθεί.
Η κραυγή του δείχνει ότι από την πρώτη στιγμή, ο αυτόπτης μάρτυρας είχε αντιληφθεί το μέγεθος της καταστροφής. Πριν καν ανακοινωθεί ο αριθμός των θυμάτων, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δεκάδες νεκρούς, δεδομένου ότι η γέφυρα χρησιμοποιούνταν καθημερινά από χιλιάδες ανθρώπους.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»