Βίντεο από το Λονδίνο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στις μπαριέρες μπροστά στο βρετανικό κοινοβούλιο

Βίντεο από το Λονδίνο: Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει πάνω στις μπαριέρες μπροστά στο βρετανικό κοινοβούλιο

Το ασημί ΙΧ αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση, στρίβει αριστερά με πορεία προς το  κοινοβούλιο και αφού διανύει ορισμένα μέτρα, πέφτει πάνω σε πεζούς πριν να ακινητοποιηθεί στις μπαριέρες - Για τρομοκρατική επίθεση μιλά η αστυνομια - Αρνείται να συνεργαστεί ο ύποπτος που συνελήφθη

car-crash-new
Την πορεία του ασημί αυτοκινήτου που έπεσε στις μπαριέρες στην πύλη του βρετανικού κοινοβουλίου το πρωί της Τρίτης τραυματίζοντας άγνωστο αριθμό πολιτών κατέγραψε κάμερα.

Στο βίντεο που μετέδωσε το BBC φαίνεται το ασημί αυτοκίνητο με τον μαύρο οδηγό που έχει συλληφθεί ως ύποπτος τρομοκρατικής επίθεσης, να αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση και να στρίβει αριστερά με πορεία προς το βρετανικό κοινοβούλιο.

Αφού διανύει ορισμένα μέτρα, πέφτει πάνω σε κάποιους πεζούς και τελικά ακινητοποιείται στις μπαριέρες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Ως ύποπτος για τρομοκρατία συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου, ηλικίας 20-30 ετών, μαύρος και φορούσε ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν, όταν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο τον συνέλαβαν με προτεταμένα τα όπλα. Στο αυτοκίνητο επέβαινε μόνον εκείνος.

«Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ερευνά το περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο Ουέστμινστερ, όπου τραυματίστηκαν άνθρωποι. Στις 07.37 ένα ασημί Ford Fiesta, παρέσυρε πεζούς και ποδηλάτες, πριν προσκρούσει στις μπάρες έξω από το Κοινοβούλιο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας άνδρας 20-30 ετών συνελήφθη από ένοπλους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, όπου κρατείται, ως ύποπτος τρομοκρατικής ενέργειας», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Κλείσιμο


«Δεν υπήρχε κανείς άλλος μέσα στο όχημα, το οποίο παραμένει στο σημείο του συμβάντος και ερευνάται. Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν βρεθεί όπλα. Ένας αριθμός πολιτών έχει τραυματιστεί και διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ δεν απειλείται η ζωή τους. Οι αστυνομικοί παραμένουν στο σημείο και η περιοχή είναι αποκλεισμένη, καθώς διεξάγονται έρευνες. Οι δρόμοι έχουν κλείσει και πιθανώς να παραμείνουν κλειστοί για αρκετή ώρα ακόμη. Κλειστός είναι και ο σταθμός του μετρό Ουέστμινστερ», συνεχίζει η ανακοίνωση. «Σε αυτό το στάδιο χειριζόμαστε το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση και η Αντιτρομοκατική ηγείται των ερευνών», καταλήγει, απευθύνοντας παράλληλα αίτημα σε όποιον πολίτη έχει την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές. Τραμπ για τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο:  Αυτά τα ζώα είναι τρελά 

Την τρομοκρατική επίθεση με το αυτοκίνητο που έπεσε νωρίς το πρωί της Τρίτης στις προστατευτικές μπάρες της πύλης του Βρετανικού Κοινοβουλίου, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, σχολίασε ο πρόερος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τους υπεύθυνους της επίθεσης «ζώα τρελά που πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκληρότητα και δύναμη».

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: 

«Άλλη μία τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο... Αυτά τα ζώα είναι τρελά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκληρότητα και δύναμη»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης