Η Γαλλία ξεκινά πάλι έρευνα για το αεροσκάφος της Malaysia Airlines εν μέσω θύελλας για συγκάλυψη από τη Μαλαισία

mh370

Η έκθεση 449 σελίδων της Μαλαισίας σχετικά με την εξαφάνιση του MH370, που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου, καταδικάστηκε γενικά και προκάλεσε καταγγελίες από τις οικογένειες των θυμάτων για συγκάλυψη ή στην καλύτερη περίπτωση ανικανότητα

Η Γαλλία ξεκίνησε εκ νέου την έρευνά της για την τύχη της πτώσης της πτήσης 370 της Malaysia Airlines μετά από την πολυαναμενόμενη "τελική έκθεση" της Μαλαισίας, η οποία απέτυχε να δώσει εξήγηση για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien αναφέρει ότι οι ερευνητές επιθυμούν να επαληθεύσουν τα δεδομένα από τον Inmarsat - τον βρετανό φορέα εκμετάλλευσης παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου - ο οποίος παρακολούθησε τους πειραματισμούς του αεροσκάφους προς τον νότιο Ινδικό Ωκεανό εκτός Δυτικής Αυστραλίας, όπου πιστεύεται ότι συνετρίβη.

Απαντώντας, οι συγγενείς των μελών του MH370 εξέδωσαν δήλωση με την οποία παροτρύνουν την κυβέρνηση της Μαλαισίας να απελευθερώσει όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών δεδομένων ραντάρ, για ανασκόπηση και ανάλυση από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες.

Η έκθεση 449 σελίδων της Μαλαισίας σχετικά με την εξαφάνιση του MH370, που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου, καταδικάστηκε γενικά και προκάλεσε καταγγελίες από τις οικογένειες των θυμάτων για συγκάλυψη ή στην καλύτερη περίπτωση ανικανότητα.

Τώρα, η Χωροφυλακή Αεροπορικών Μεταφορών (GTA) ξεκίνησε τη δική της έρευνα για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, σύμφωνα με τη Le Parisien.

Είπε ότι η παρουσία τεσσάρων Γάλλων στα θύματα της πτήσης, η οποία εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου 2014 ενώ πήγαινε από τη Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο, με 239 άτομα, επέτρεψε στην GTA να διενεργήσει τις δικές της έρευνες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

khan

Ο Ίμραν Χαν έθεσε ως στόχο τη μείωση του χρέους και ζήτησε από τους πλούσιους Πακιστανούς να πληρώνουν φόρους - Δεν θα στηριζόμαστε σε δανεικά και βοήθεια από άλλες χώρες, τόνισε ο πρώην πρωταθλητής του κρίκετ

morandi

Σάλος από τις αποκαλύψεις της RAI για τις προειδοποιήσεις του Ρικάρντο Μοράντι τέσσερις δεκαετίες πριν - Μόλις 12 χρόνια μετά την ανέγερσή της, η γέφυρα είχε υποστεί φθορές από τον θαλασσινό αέρα και τη μόλυνση από το εργοστάσιο επεξεργασίας χάλυβα που βρίσκεται στην περιοχή