ΗΠΑ: Συναγερμός μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση στο Οχάιο

for

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το νοσοκομείο της βάσης Wright-Patterson - Σχεδόν μισή ώρα διήρκεσε ο έλεγχος των δυνάμεων ασφαλείας

Συναγερμός στις ειδικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών προκάλεσαν αναφορές για πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση στο Οχάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης Wright-Patterson, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Dayton στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Το προσωπικό της βάσης οδηγήθηκε σε ειδικούς χώρους, προκειμένου να γίνει η έρευνα  και να διευκρινιστεί το τι ακριβώς είχε συμβεί και αν υπήρχαν τυχόν τραυματίες.

Εντός των εγκαταστάσεων αναπτύχθηκαν μονάδες του στρατού, αλλά και της Πυροσβεστικής. «Προτεραιότητά μας είναι να προφυλάξουμε το προσωπικό της βάσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορίας.

Η βάση Wright-Patterson έκλεισε, ενώ δόθηκε εντολή να κλείσουν τόσο το Wright State University, όσο και τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της αεροπορίας, στην περιοχή.

Περίπου μισή ώρα μετά, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως η υπόθεση έληξε και ενημέρωσαν το πανεπιστήμιο και τα σχολεία να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης