ΗΠΑ: Συναγερμός μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση στο Οχάιο

for

Οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το νοσοκομείο της βάσης Wright-Patterson - Σχεδόν μισή ώρα διήρκεσε ο έλεγχος των δυνάμεων ασφαλείας

Συναγερμός στις ειδικές δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών προκάλεσαν αναφορές για πυροβολισμούς σε αεροπορική βάση στο Οχάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από το νοσοκομείο της αεροπορικής βάσης Wright-Patterson, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Dayton στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Το προσωπικό της βάσης οδηγήθηκε σε ειδικούς χώρους, προκειμένου να γίνει η έρευνα  και να διευκρινιστεί το τι ακριβώς είχε συμβεί και αν υπήρχαν τυχόν τραυματίες.

Εντός των εγκαταστάσεων αναπτύχθηκαν μονάδες του στρατού, αλλά και της Πυροσβεστικής. «Προτεραιότητά μας είναι να προφυλάξουμε το προσωπικό της βάσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορίας.

Η βάση Wright-Patterson έκλεισε, ενώ δόθηκε εντολή να κλείσουν τόσο το Wright State University, όσο και τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στις εγκαταστάσεις της αεροπορίας, στην περιοχή.

Περίπου μισή ώρα μετά, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως η υπόθεση έληξε και ενημέρωσαν το πανεπιστήμιο και τα σχολεία να επανέλθουν στην κανονική τους λειτουργία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trump

Οι εισηγήσεις αυτές τελούν υπό διυπηρεσιακή αξιολόγηση και θα τεθούν σε συζήτηση σήμερα (Τρίτη) σε μια τακτική, εβδομαδιαία συνεδρίαση των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που είναι αρμόδια για ζητήματα εμπορίου

CALIFORNIA_WILDFIRE13

Η πυρκαγιά απανθράκωσε μεγάλο μέρος της πόλης Πάρανταϊς, στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας - Πρόκειται για την πιο καταστροφική φωτιά στην ιστορία της Καλιφόρνια - Από την Πέμπτη έχουν γίνει στάχτη πάνω από 7.100 οικήματα και κτίρια

gd0ydf9

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με το Ντιτρόιτ, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που εντάσσεται στο πλαίσιο του καθιερωμένου καψωνιού που κάνουν οι παλιοσειρές των Χοκς στους rookies