Στη Σρι Λάνκα θα κρεμάνε τους εμπόρους ναρκωτικών για να μιμηθούν την «επιτυχία» των Φιλιππίνων

sri-lalna-drugs

Στις φυλάκες υπάρχουν 19 καταδικασμένοι εις θάνατον για υποθέσεις ναρκωτικών - Στις Φιλιππίνες έχουν δολοφονηθεί 4.200 από τότε που ξεκίνησε η επιχείρηση του προέδρου Ντουτέρτε

Την απόφασή τους να ξεκινήσουν εκ νέου τις εκτελέσεις και μάλιστα δια απαγχονισμού των εμπόρων ναρκωτικών «προκειμένου να μιμηθούν την επιτυχία» των Φιλιππίνων στο θέμα ανακοίνωσαν οι αρχές της Σρι Λάνκα.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε έχει ξεκινήσει έναν ανηλεή πόλεμο κατά των εμπόρων και των διακινητών ναρκωτικών με 4.200 νεκρούς με οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων να τον κατηγορούν για υπερβολές και άδικες εκτελέσεις ακόμα και μέσα στη μέση του δρόμου.

«Από εδώ και πέρα θα κρεμάμε όσους κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βάζοντας τέλος σε ένα μορατόριουμ που ίσχυε τα τελευταία 50 χρόνια.

Η τελευταία εκτέλεση στη χώρα είχε πραγματοποιηθεί το 1976 και τότε αφορούσε άγριες ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία στις φυλακές της χώρας υπάρχουν 19 καταδικασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών που τους είχαν υποβληθεί ποινές θανάτου και είχαν στη συνέχεια μετατραπεί σε ισόβια.

Οι αρχές της Σρι Λάνκα υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το πιο πρόσφορο μέτρο για να σταματήσει η άνοδος των εγκλημάτων που σχετίζονται με ναρκωτικά επικαλούμενες το τελευταίο περιστατικό με την εισαγωγή 100 κιλών ηρωίνης που οργάνωσε μέσα από τη φυλακή ένας καταδικάσμένος σε ισόβια για παρόμοια υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Κίμων

Αν τελειώσεις από εκεί με το καλό Ντουτερτε πέρνα και για κάνα εξάμηνο και από την Ελλάδα να μας ξεβρωμισης γιατί εδώ δεν έχουμε πλέον πολιτικούς με αρ...α αλλά μόνο πολιτικούς αρ...α!!!!!

Παρασκευοπούλος

Ερθουν στην Ελλάδα που ειναι χώρα φιλική και με κατανόηση στους εμπόρους ναρκωτικών και γενικά στους αλλοδαπούς εγκληματίες.Με φιλικούς νόμους προς αυτούς και προς στις οργανώσεις τους

Φιλιππινέζος Πατριώτης

Ψηφίζω Ροντρίγκο Ντουτέρτε για να ξεβρομίσει ο τόπος.

@

Γράψε και πόσες δεκάδες χιλιάδες δολοφονούνται καθημερινά (παγκοσμίως) για να έχουν κέρδος οι έμποροι ναρκωτικών που υπερασπίζεσαι!!!

Πολιτικοί

που εφαρμόζουν πολιτική. Και σίγουρα πετυχαίνουν μόνιμα αποτελέσματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

vox-ntimpeit-apokleismos

Το ακροδεξιό κόμμα, που πλέον μετά το βέτο των Ciudadanos, δεν αξιώνει έδρες στα περιφερειακά διοικητικά όργανα της Μαδρίτης, αξιώνει όμως να επιβάλει την πολιτική ατζέντα του, προκειμένου να επιτευχθεί ένα σύμφωνο συνεργασίας 

TRAMPS

«Ανυπομονώ να συζητήσω με τον πρωθυπουργό Μόντι για το γεγονός ότι η Ινδία, που επιβάλλει εδώ και χρόνια πολύ υψηλούς δασμούς σε βάρος των ΗΠΑ, πρόσφατα αύξησε κι άλλο αυτούς τους δασμούς», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτηση στη ροή του στο Twitter