Νέες κατηγορίες για βιασμό και τρίτης γυναίκας στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

har02

Στο κατηγορητήριο που αφορά τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ προστέθηκαν άλλες δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Νέες κατηγορίες για το βιασμό και τρίτης γυναίκας το 2006, απηύθυνε η εισαγγελία στον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ενώ στο ίδιο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται δύο ακόμα υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης. Πλέον, ο διάσημος παραγωγός βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με τβην ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς οι τρεις πρώτες περιπτώσεις είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ για κάθε μία από τις περιπτώσειος σεξουαλικής επίθεσης, προβλέπεται ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Τις νέες κατηγορίες γνωστοποίησε το γραφείο του εισαγγελέα στο Μανχάταν και προστέθηκαν στις προηγούμενες, οι οποίες αφορούσαν υποθέσεις βιασμού πρώτου και τρίτου βαθμού.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και ο δικηγόρος του δήλωσαν αθώοι και υπεραμύνθηκαν των θέσεών τους, λέγοντας πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι στο τέλος θα δικαιωθούν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

palaistini__2_

Σύμφωνα με τις παλαιστινιακές αρχές, ο 20χρονος σκοτώθηκε ενώ ψάρευε κοντά στα σύνορα – Χθες, οι παλαιστινιακές οργανώσεις της Γάζας και το Ισραήλ κατέληξαν εμμέσως σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός

8660658

Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο σε ύποπτους που βρίσκονταν υπό κράτηση καθώς ο εικονικός πνιγμός φάνηκε αναποτελεσματικός ως μέθοδος βασανισμού – Η πρόταση εγκαταλείφθηκε καθώς δεν ζητήθηκε έκδοση νομικής απόφασης