Νέες κατηγορίες για βιασμό και τρίτης γυναίκας στον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

har02

Στο κατηγορητήριο που αφορά τον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ προστέθηκαν άλλες δύο κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση

Νέες κατηγορίες για το βιασμό και τρίτης γυναίκας το 2006, απηύθυνε η εισαγγελία στον διάσημο παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, ενώ στο ίδιο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται δύο ακόμα υποθέσεις σεξουαλικής επίθεσης. Πλέον, ο διάσημος παραγωγός βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με τβην ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς οι τρεις πρώτες περιπτώσεις είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ για κάθε μία από τις περιπτώσειος σεξουαλικής επίθεσης, προβλέπεται ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Τις νέες κατηγορίες γνωστοποίησε το γραφείο του εισαγγελέα στο Μανχάταν και προστέθηκαν στις προηγούμενες, οι οποίες αφορούσαν υποθέσεις βιασμού πρώτου και τρίτου βαθμού.

Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και ο δικηγόρος του δήλωσαν αθώοι και υπεραμύνθηκαν των θέσεών τους, λέγοντας πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και ότι στο τέλος θα δικαιωθούν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

di_maio

Δεν θέλησε να αναφερθεί, πάντως σε ακριβή στοιχεία για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ επέμεινε ότι χάρη στην οικονομική ανάπτυξη, το δημόσιο χρέος της χώρας θα αρχίσει να μειώνεται

trump-juncker

Σε μια συνάντηση που είχαν στα τέλη Ιουλίου στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Κομισιόν αποκλιμάκωσαν την κρίση που επικρατούσε επί μήνες με προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού