Στήριξη Μέρκελ από το κόμμα της - Απορρίπτει τις «μονομερείς επαναπροωθήσεις»

Στήριξη Μέρκελ από το κόμμα της - Απορρίπτει τις «μονομερείς επαναπροωθήσεις»

Σε δήλωσή της πριν από λίγο, η Γενική Γραμματέας του κόμματος Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ τόνισε ότι το προεδρείο του CDU απορρίπτει - με μεγάλη πλειοψηφία - «μονομερείς επαναπροωθήσεις» μεταναστών απευθείας από τα γερμανικά σύνορα, όπως προτείνει ο κ. Ζεεχόφερ

1394759
Το Προεδρείο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στηρίζει την Καγκελάριο και πρόεδρο του κόμματος 'Αγγελα Μέρκελ στην διαμάχη με τον υπουργό Εσωτερικών και Αρχηγό των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ για την πολιτική ασύλου.

Σε δήλωσή της πριν από λίγο, η Γενική Γραμματέας του κόμματος Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ τόνισε ότι το προεδρείο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος απορρίπτει - με μεγάλη πλειοψηφία - «μονομερείς επαναπροωθήσεις» μεταναστών απευθείας από τα γερμανικά σύνορα, όπως προτείνει ο κ. Ζεεχόφερ. «Μονομερείς επαναπροωθήσεις θα αποτελούσαν το λάθος μήνυμα προς τους ευρωπαίους συνομιλητές μας», δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες των γερμανικών ΜΜΕ, η απόφαση του προεδρείου στηρίχθηκε από όλα τα μέλη, εκτός ενός, που επέλεξε την αποχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης