Εκλογές στην Τουρκία: Ιντζέ, Ακσενέρ και Κούρδοι κατηγορούν για χειραγώγηση τα κρατικά ΜΜΕ

Εκλογές στην Τουρκία: Ιντζέ, Ακσενέρ και Κούρδοι κατηγορούν για χειραγώγηση τα κρατικά ΜΜΕ

Όπως επισημαίνουν, έδωσαν προτεραιότητα στα αποτελέσματα όπου έχει υψηλότερα ποσοστά ο Ερντογάν

19699202
Για απόπειρα χειραγώγησης της κοινής γνώμης κατηγορούν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, και κυρίως το πρακτορείο Anadolu και το TRT, τόσο ο υποψήφιος του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μουχαρέμ Ιντζέ, όσο και το φιλοκουρδικό κόμμα HDP.

Ειδικότερα, σε μήνυμά του στο Twitter ο Ιντζέ αναφέρει: «Το πρακτορείο Anadolu χειραγωγεί, δίνει προτεραιότητα στις περιοχές, όπου ο Ερντογάν έχει τις περισσότερες ψήφους. Φωνάζω στους παρατηρητές μας να μην χάσουν το ήθος τους και ποτέ να μην εγκαταλείψουν τις κάλπες μας»



Από την πλευρά του, το φιλοκουρδικό κόμμα, σε αντίστοιχο μήνυμα τονίζει, ότι «το Anadolu και το TRT προσπαθούν να χειραγωγήσουν. Εμείς μέχρι την τελευταία στιγμή θα προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε τις κάλπες μας».
Κλείσιμο

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση της επικεφαλής του Iyi Parti, Μεράλ Ακσενέρ, η οποία αναφέρει με τη σειρά της: «Αδέρφια μας, παρατηρητής, μην αποχωριστείτε τις κάλπες μας. Ανεξάρτητα από τη χειραγώγηση του Anadolu, εμείς θα κρατήσουμε καθαρές τις κάλπες μας μέχρι το τέλος (...)».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης