Μουχαρέμ Ιντζέ: Προστατεύστε τις κάλπες από τη νοθεία
Μιλώντας μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ο Ιντζέ δήλωσε επίσης πως τα μέλη της εκλογικής επιτροπής της Τουρκίας πρέπει «να κάνουν σωστά τη δουλειά τους»
Ο κύριος υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις τουρκικές προεδρικές εκλογές Μουχαρέμ Ιντζέ δήλωσε σήμερα ότι οι τουρκοι πολίτες θα πρέπει να προστατεύσουν τις κάλπες από ενδεχόμενη νοθεία εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος AKP του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.
Μιλώντας μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ο Ιντζέ δήλωσε επίσης πως τα μέλη της εκλογικής επιτροπής της Τουρκίας πρέπει «να κάνουν σωστά τη δουλειά τους». Πρόσθεσε πως δεν έχει αμφιβολία ότι τα εκλογικά αποτελέσματα θα είναι «πολύ καλά».
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους