Foreign Policy: Ο Ερντογάν «θα κλέψει» αν χρειαστεί για να κερδίσει
Ο Ερντογάν που ασκεί σε σημαντικό βαθμό έλεγχο πάνω στο κράτος εξακολουθεί να δίνει μάχη στις δημοσκοπήσεις και έχει και τα μέσα και το κίνητρο για να χειραγωγήσει τις εκλογές, σημειώνει ο ακαδημαϊκός
, δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει τις εκλογές και να αποσυρθεί σιωπηλά από την πολιτική, εκτιμά ο Henri Barkey καθηγητής στο Lehigh University σε άρθρο του στο περιοδικό ‘Foreign Policy’.
«Με άλλα λόγια η ήττα στις εκλογές της 24ης Ιουνίου δεν αποτελεί επιλογή για τον Ερντογάν – γεγονός που είναι ένας άλλος τρόπος να πει κανείς ότι θα κερδίσει με κάθε μέσο», σημειώνει.
Ο Ερντογάν που ασκεί σε σημαντικό βαθμό έλεγχο πάνω στο κράτος εξακολουθεί να δίνει μάχη στις δημοσκοπήσεις και έχει και τα μέσα και το κίνητρο για να χειραγωγήσει τις εκλογές, σημειώνει ο ακαδημαϊκός.
«Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο, το δικαστικό σύστημα και ο στρατός - μέχρι σήμερα ο πιο αφοσιωμένος ‘τιμωρός’ του Ερντογάν - βρίσκονται όλα κάτω από τον έλεγχο του Ερντογάν», σημείωσε ο καθηγητής.
«Οι εκλογές διεξάγονται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης κάτι που ενθαρρύνει κρατικούς αξιωματούχους να παρεμβαίνουν σε οποιοδήποτε συλλαλητήριο ή συγκέντρωση της αντιπολίτευσης» σημειώνει και προσθέτει: «Επιπλέον, οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στον εκλογικό νόμο έχουν εξουσιοδοτήσει τους κρατικούς γραφειοκράτες να παρακολουθούν τις εκλογές σε βάρος των τοπικών αξιωματούχων»
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.