Απίστευτο: Κροκόδειλος έφαγε πάστορα κατά τη διάρκεια βάφτισης σε λίμνη!

Απίστευτο: Κροκόδειλος έφαγε πάστορα κατά τη διάρκεια βάφτισης σε λίμνη!

 Τον δάγκωσε στα πόδια, την πλάτη και τον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει επιτόπου τη ζωή του, ενώ τον παρέσυρε στο βυθό της λίμνης

croc
Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μαζικής βάφτισης σε λίμνη στη Νότια Αιθιοπία, όταν ένας κροκόδειλος επιτέθηκε στον προτεστάντη πάστορα που τελούσε το μυστήριο, παρουσία 80 ατόμων την περασμένη Κυριακή.

Ο κροκόδειλος επιτέθηκε στον πάστορα και τον δάγκωσε στα πόδια, την πλάτη και τον λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει επιτόπου τη ζωή του.

Ο κροκόδειλος παρέσυρε το σώμα του άτυχου πάστορα στον βυθό της λίμνης παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να τον σώσουν.

«Βάφτισε τον πρώτο άνθρωπο και συνέχιζε με έναν ακόμη. Εντελώς ξαφνικά ένας κροκόδειλος πήδηξε έξω από τη λίμνη και άρπαξε τον πάστορα», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής στο BBC.

Σημειώνεται, πάντως, ότι ο κροκόδειλος παρά τις έρευνες δεν έχει βρεθεί και θεωρείται ότι έχει... διαφύγει. 

Όσον αφορά το είδος του ερπετού που σκότωσε τον πάστορα. πιθανότατα πρόκειται για κροκόδειλο του Νείλου. Ορισμένοι από αυτούς μπορεί να μπορούν να φτάσουν τα έξι μέτρα μήκος, ενώ το βάρος τους μπορεί να αγγίξει τον έναν τόνο. Μάλιστα, κάποια είδη θεωρούνται υπεύθυνα για περισσότερες από 300 επιθέσεις σε ανθρώπους στην Αφρική κάθε χρόνο

Κλείσιμο
Video: Crocodile kills baptising pastor in Ethiopia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης