Υποχρεωτική από σήμερα στη Βαυαρία η παρουσία σταυρών σε όλα τα δημόσια κτήρια

simera-vafaro-new

Η Βαυαρία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης του 2015

Υποχρεωτική είναι από σήμερα η παρουσία σταυρών στις εισόδους όλων των δημοσίων κτηρίων στη Βαυαρία καθώς τίθεται σε εφαρμογή ο νόμος Kreuzpflicht (υποχρεωτικός ο σταυρός).

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του γερμανικού κρατιδίου Μάρκους Σόντερ ο νόμος αυτός έχει στόχο την ενίσχυση της βαυαρικής ταυτότητας μετά την αύξηση του αριθμού των Μουσουλμάνων στην περιοχή.

Η Βαυαρία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης του 2015 όταν ένα μεγάλο ποσοστό του 1 εκατομμυρίου προσφύγων και μεταναστών που έφτασαν στη Γερμανία μπήκαν στη χώρα από το συγκεκριμένο κρατίδιο, με την εξέλιξη αυτή να ενισχύει το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD).

O ίδιος ο Σόντερ που έχει έναν σταυρό πάνω από το γραφείο του δήλωσε ότι «θέλουμε να στείλουμε ένα καθαρό σήμα ότι οι πολίτες θα πρέπει να θέλουν να τονίζουν την ταυτότητά τους».

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση από την εταιρεία Infratest το 56% των Βαυαρών τάσσεται υπέρ του συγκεκριμένου νόμου ενώ αντίθετο δηλώνει το 38%.

Οι περισσότερες θετικές απαντήσεις δόθηκαν από οπαδούς του AfD (77%) και του CSU (71%), του κόμματος το οποίο υπέστη τις μεγαλύτερες εκλογικέ απώλειες από την άνοδο των ακροδεξιών.

Αντίθετα διχασμένοι είναι οι Σοσιαλδημοκράτες με 52% να δηλώνουν υπέρ και 46% κατά ενώ οι περισσότερες αρνητικές απαντήσεις δόθηκαν από οπαδούς των Πρασίνων 74%.

ΣΧΟΛΙΑ (59)

geo

και κλάμα στα αριστερά απολειφάδια ολ οβερ γιουροπ!!!χαχαχ

Πολύ καλά το κάνανε οι γερμαναράδες και μπράβο τους

Όχι σαν εδώ στην Ελλάδα που απαιτούν να φύγουν οι εικόνες από αίθουσες δικαστηρίων για να δικαστούν καιθώς και από άλλα κτίρια και θα τα καταφέρουν κιόλας στο τέλος. Εδώ απαίτησαν να φύγει ο σταυρός από το σήμα τής Ρεάλ και η ξεπουλημένη αυτή ομάδα υπάκουσε. Ο ερυθρός σταυρός απαίτησαν να γίνει ερυθρά ημισέληνος. Και θα καταφέρουν κι άλλα πολλά. Τα μουσουλμάνια χορεύουν τον κόσμο και δεν έχουμε πάρει μυρωδιά. Όταν καταλάβουμε τι συμβαίνει θα είναι αργά. Υπ' όψιν, δεν είμαι καθόλου χριστιανός, κάθε άλλο. Αλλά όχι επειδή έτσι θέλουν αυτοί.

Παναγιώτης Μπουγάδης

Αυτό πρέπει να κάνουν και στην Ελλάδα και όχι να κατεβάζουν τους Σταυρούς.

Βάλιουμ με αγίασμα αλλά Deutschland

Το ποσοστό των νευροπαθών και αρπαγμένων που υπάρχει στην Νότια Γερνανία Βαυαρία είναι το μεγαλύτερο από κάθε άλλη περιοχή της γής. Και ασφαλώς γίνεται χρήση καταλλήλων νευροψυχοφαρμάκων για να αντιμετωπίζεται το πρόβλημα, και ορθά. Τώρα οι νευρολόγοι και οι ψυχίατροι της περιοχής έχουν και ένα πρόσθετο σύμμαχο στην θεραπευτική. Αυτό είναι το αγίασμα. Και θα προτείνουν στους ασθενείς να καταπίνουν τα χάπια τους με αγίασμα αντί για νερό. Σε λίγο στην Βαυαρία , θα αναπτυχθεί και εμπόριο αγιάσματος σε συσκευασμένα μπουκαλάκια. Το ερώτημα είναι θα το αγίασμα θα είναι με ημερομηνία λήξης ή όχι. ΜΙα και το αγίασμα δεν χαλάει. Και έτσι επειδή δεν θα είναι εμπορικό αν δεν έχει ημερομηνία λήξης , ή θα βγάλουν μερίδες αγίασμα σε μπουκαλάκι΄για κάθε κατάποση φαρμάκου, για να ικανοποιείται έτσι η αίσθηση του αγιάσματος τπου δεν χαλάει στον χρόνο. Για όσους έχουν αυπνίες και θέλουν βάλιουμ για να κοιμηθούν, συστήνεται να πίνουν βάλιουμ με αγίασμα.

5

Μ αυτά που γράφεις μάλλον εσύ καταπίνεις ψυχοφάρμακα.

Χ

Ας κρεμάσουν και στα κάκαλατς όσο συνεχίζουν οι πολυεθνικές μαζί με τα τσιράκια τους τους πολιτικάντιδες να φέρνουν λαθρομετανάστες για να ενισχύσουν τον καταναλωτισμό, το φθηνό εργατικό δυναμικό και το μαύρο χρήμα, δεν σωζόμαστε με τίποτα. ΕΙΠΑΜΕ όλες οι αυτοκρατορίες διαλύθηκαν για τον ίδιο λόγο Πολυθρησκεία- Πολυπολιτισμικότητα Όποιος γνωρίζει ΙΣΤΟΡΙΑ γνωρίζει και το ΜΕΛΛΟΝ

προσγείωση στην πραγματικότητα

Μπορείς για την ώρα να κοιμάσαι ήσυχος φουκαρά, δεν ανήκεις σε καμιά αυτοκρατορία. Η σύγχρονη αυτοκρατορία οι ΗΠΑ το πολύ πολύ να σου δώσουν βιζα για μερικές βδομάδες. Δε βγαίνεις να πληρώσεις τα αεροπορικά και τα έξοδα διαμονής αλλά λέμε τωρα. Και που σαι, αυτοί έκτισαν πάνω στην πολυπολιτισμικότητα που σε τρομάζει τόσο.

ΟΥΣΤ

Φουκαράς είσαι που κατάντησες αμόρφωτος και αριστεριστής. Άσε που παίζει να είσαι και κάνας βρωμομουσουλμάνος.

wtf

Ρε που καταντησαμε, ακομα και η Γερμανια να χρειαζεται νομο για να βαζει το συμβολο της θρησκειας της και της ιστοριας της στα δημοσια κτηρια. Σε λιγο θα χρειαζεται αδεια να βαζουμε και τις σημαιες μας! Η μηπως ηδη χρειαζεται?

Σκοταδισμός.

Αφού δεν πέρασαν διαφωτισμό, επόμενο είναι...

@Σκοταδισμος

Ενω εσύ που πέρασες (νομίζεις) ούτε τη σκόνη τους δε βλέπεις retard.

zz

Σε μια συνέντευξη του ο παγκόσμια αναγνωρισμένος σκηνοθέτης Σεργκέι Κοντσαλόβσκι είχε πει , σήμερα στην Δύση χλευάζουν την Ρωσσία ότι δεν τους ακλουθούμε στις επιλογές τους , σε μια εικοσαετία η κάτοικοι της Δυτικής Ευρώπης (βλέπε Βόρειους λαούς και ΣΙΑ ) θα έρχονται στην Ρωσσία να δουν από κοντά τη έχασαν όταν κατέστρεφαν της χώρες τους με αθρόες εισαγωγές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , παραδίδοντας της χώρες τους στα ξένα ήθη και έθιμα ,ακλουθώντας την λάθος συνταγή ΑΝΟΧΗ στους ξένους

@ ZZ

Επιτέλους εμφανίστηκες ρωσόδουλε άεργε τεμπελχανά... Που ήσουν τόσο καιρό? Ηταν κλειστή η Πρεσβεία σου? Σου ξαναλέω: Αφού σου δίνουν 0,60 το σχόλιο, έλα να σε γλεντάω εγώ. Θα σου δίνω κάτι παραπάνω... Χαχαααα

zz

Γλεντάς , πως τον παίρνεις ?

@ zz

Σου τον δίνω μικρέ. Μην ντρέπεσαι να το γράψεις. Είμαστε μια παρέα εδώ στο ''Π.Θ.''... Χαχααχαα

Βασίλης

Καλά τα λέει ο zz αλλά δεν υπολόγισε ότι υπάρχουν αναγνώστες που συμπαθούν τοσο πολύ τους λαθρομετανάστες και τους προσφέρουν το πισινό τους όπως και του λόγου σου ... Για αυτό κόψε λιγάκι την ειρωνεία παλιοαδερφη

Hanky- Panky

Στο μόνο που συμφωνώ με το Ισλάμ , είναι η πολυγαμία..!! Σύμφωνα με σοβαρούς αναλυτές , η μη διάδοση του χριστιανισμού στις Αραβικές χώρες οφείλεται στην μακρά παράδοση τής πολυγαμίας στις χώρες αυτές. ..... Κατά τά άλλα , Ο ΘΕΌΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ... Γκάντι Μ.

κκκ

Το πράγμα διευκολύνεται με την απλή συμβίωση, ουδείς σου απαγορεύει να έχεις συγχρόνως περισσότερες γυναίκες, αρκεί να έχεις δύναμη βιολογική και οικονομική. Θέλεις και να επιτρέπεται επίσημα και νομικά; τρελός είσαι.....!!!!!!

Hanky- Panky

Φίλε δεν κατάλαβες. Άλλο πράγμα η Ελληνική νοοτροπία των γυναικών , που δέν ανέχονται την διγαμια ( βλέπε την ως "απιστία" ), καί άλλο πράγμα η νοοτροπία των γυναικών τής Τουρκίας πχ , όπου δέν ενοχλούνται αλλά και δέν επιτρέπεται νά ενοχλούνται από δεύτερη και τρίτη νόμιμη σύζυγο. Πχ. Γνωρίζω Τούρκο χρηματιστή στα 55 του , που παντρεύτηκε την τρίτη σύζυγό του, ηλικίας 26 ετών. Όχι καί άσχημα..... Γι'αυτό σου λέω.... Συμφωνώ σέ τέτοιες καταστάσεις.....

Χάρης

Στην Τουρκία οι γάμοι είναι πολιτικοί. Προαιρετικά μπορεί να γίνει και θρησκευτικός γάμος εφόσον έχει προηγηθεί η νομική πράξη του πολιτικού γάμου. Δεν υπάρχει πολυγαμία στην Τουρκία, δεν ισχύουν θρησκευτικοί νόμοι του Ισλάμ ή άλλης θρησκείας στη χώρα αυτή, ο Κεμάλ τα τακτοποιήσε τα θέματα αυτά πριν 100 χρόνια. Ο φίλος σου για να μπορεί να παντρευτεί τρίτη φορά στην Τουρκία πρέπει να έχει λύσει τους δυο προγούμενους γάμους του. Κατά τα άλλα δεν έκανε κάτι τελειώς ασυνήθιστο, πολλοί άνθρωποι σε δυτικές χώρες παντρευονται συντρόφους με μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Reality.Check

@Hanky- Panky , δεν υπάρχει ανάγκη να εντυπωσιάσεις τους άλλους σχολιαστές με παραμύθια για αγρίους. Δεν απευθύνεσαι σε κάποιο γυναικάκι που προσπαθείς να ξελογιάσεις πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ακου εκεί πολυγαμία στη σύγχρονη Τουρκία, και παραθέτεις και λεπτομέρειες για να κάνεις πιο πιστευτή τη μούφα σου χε-χε-χε

ΠΙΝΟΚΙΟ

έσπασες την οθόνη του κινητού με τη μύτη σου XD

XD

Άσε τις αμπελοφιλοσοφίες γίγαντα και γράψε και άλλα για το τούρκο φίλο σου με τις 3 γυναίκες. Το τερμάτισες.

ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ..!!!!!!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ameron

Η απάντηση ήρθε την επόμενη κιόλας ημέρα, όταν ο Κάμερον, φορώντας σορτσάκι και ελαφρά μαυρισμένος από τις πρόσφατες οικογενειακές διακοπές σε ένα θέρετρο της Κόστα Ρίκα που κοστίζει σχεδόν 2.000 ευρώ την βραδιά, αιφνιδιάστηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του στο Νότινγκ Χιλ