Η Μελάνια προσπαθεί να πείσει το λαό μέσω twitter: «Είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο στην οικογένειά μου»

Η Μελάνια προσπαθεί να πείσει το λαό μέσω twitter: «Είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο στην οικογένειά μου»

Η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου δηλώνει παρούσα μέσω των social media, διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες της ότι δεν τρέχει τίποτε - Γιατί παραμένει ωστόσο, μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας 

melaniatrump
«Είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο»... Tο μήνυμα της Μελάνια Τραμπ στο Twitter έρχεται να καθησυχάσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ βρίσκεται στην έδρα της,στο πλευρό του συζύγου της, κι ότι χαίρει άκρας υγείας.

Η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού προέδρου δηλώνει παρούσα μέσω των social media, διαβεβαιώνοντας τους συμπολίτες της ότι «αισθάνεται υπέροχα».

Ωστόσο, υπήρξαν σχόλια στο Twitter, όπως και αμερικανικά δημοσιεύματα, που αμφέβαλαν για την οικογενειακή ηρεμία του ζευγαριού. Για παράδειγμα, η εφημερίδα «Washington Post» ανέφερε ότι υπάρχουν φήμες ότι η Μελάνια ζει με τους γονείς της και τον γιο της Μπάρον σε προάστιο της Ουάσινγκτον.

Την ίδια ώρα άλλα δημοσιεύματα έγραφαν ότι επέστρεψε με τον γιο της στη Νέα Υόρκη. Υπήρξαν επίσης χρήστες που αμφέβαλαν ότι το μήνυμα στο Twitter είναι της Μελάνια. Άφησαν, δηλαδή, να εννοηθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος μπήκε στο λογαριασμό της συζύγου του για να ηρεμήσει τους Αμερικανούς.

Η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και 21 ημέρες, τώρα όμως η Μελάνια επιστρέφει δυναμικά στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του συζύγου της, το Twitter, όπως σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο «n-tv».

«Βλέπω τα μέσα ενημέρωσης που εργάζονται υπερωρίες για να σκεφτούν πού είμαι και τι κάνω», έγραψε η Μελάνια.Να είστε βέβαιοι ότι είμαι εδώ στο Λευκό Οίκο @WhiteHouse στην οικογένειά μου, νιώθω υπέροχα και εργάζομαι σκληρά για την ευημερία των παιδιών και του αμερικανικού λαού!».

Ωστόσο, για 21η ημέρα παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Η εξαφάνισή της από τη δημόσια σκηνή έδωσε «τροφή» για σχόλια στα social media με τους χρήστες να διερωτώνται, μεταξύ άλλων, και για την κατάσταση της υγείας της Μελάνια.

Στις 12 Μαίου, η τρίτη σύζυγος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύτηκε επί μία εβδομάδα.

Δύο ημέρες πριν, ήταν η τελευταία της δημόσια εμφάνιση.Εκείνη την ημέρα, στην αεροπορική βάση Άντριους προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε από την Πιονγιάνγκ τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο καθώς και τους τρεις Αμερικανούς που απελευθέρωσε το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Κλείσιμο
Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος και η Μελάνια ανέβηκαν στο αεροπλάνο για να προϋπαντήσουν τους Κιμ Ντονγκ Τσουλ, Κιμ Χακ Σονγκ και Κιμ Σανγκ. Από τότε έχει να εμφανιστεί δημοσίως η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου.

«Είναι καλά στην υγεία της;».«Πού είναι η Μελάνια;».«Γιατί χάθηκε τόσο μεγάλο διάστημα;»,διερωτώνται πολλοί χρήστες στα social media.

Σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν στα social media για την σύζυγο του Αμερικανού προέδρου,η εκπρόσωπός της,Στέφανι Γκρίσαμ έσπευσε χθες να καθησυχάσει τους Αμερικανούς πολίτες.

«Οι Τραμπ είναι μια χαρά, το διαδίκτυο είναι αυτό που αναστατώνει»,υποστήριξε η Γκρίσαμ.

«Δυστυχώς, ασχολούμαστε με τις θεωρίες συνωμοσίας όλη την ώρα», πρόσθεσε.

Απ΄ότι φάνηκε η δήλωση της Γκρίσαμ δεν ήταν αρκετή για τους Αμερικανούς. Πριν από λίγες ώρες η Μελάνια έδωσε το στίγμα της στo Τwitter.Τώρα οι Αμερικανοί ανυπομονούν για την επόμενη δημόσια εμφάνισή της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης