«Όχι» των Νεοϋορκέζων στην κατασκευή τζαμιού στο Σημείο Μηδέν

«Όχι» των Νεοϋορκέζων στην κατασκευή τζαμιού στο Σημείο Μηδέν

Την αντίθεση των Νεοϋορκέζων προς το σχέδιο ανέγερσης ενός τζαμιού κοντά στο Σημείο Μηδέν, παρά την υποστήριξη τους προς την θρησκευτική ελευθερία έδειξε δημοσκόπηση...

Την αντίθεση των Νεοϋορκέζων προς το σχέδιο ανέγερσης ενός τζαμιού κοντά στο Σημείο Μηδέν, παρά την υποστήριξη τους προς την θρησκευτική ελευθερία έδειξε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Το 71% των κατοίκων της Νέας Υόρκης πιστεύει ότι το τζαμί και το ισλαμικό κέντρο κοινότητας πρέπει να χτιστούν "κάπου αλλού" και όχι δύο τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Quinnipiac έδειξε ότι το 54% των ερωτηθέντων απάντησε ότι "εξαιτίας της αμερικανικής θρησκευτικής ελευθερίας, οι μουσουλμάνοι έχουν το δικαίωμα να χτίσουν το τζαμί κοντά στο Σημείο Μηδέν".

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rolex_socialdemocrats

Η Σοσιαλδημοκράτης υφυπουργός Σαβσάν Τσεμπλί δέχθηκε πυρά για το πανάκριβο ρολόι της - «Ποιος από εσάς έχει ζήσει με 12 αδέλφια σε δύο δωμάτια χωρίς να έχει φάει προτού κοιμηθεί και χωρίς θέρμανση; Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι σημαίνει φτώχεια» απάντησε η υφυπουργός