Στο Ιράκ ο Τζο Μπάιντεν

Στο Ιράκ ο Τζο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έφτασε στο Ιράκ, καθώς αύριο Τρίτη τα στρατεύματα των ΗΠΑ ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις επιχειρήσεις τους στην χώρα...

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έφτασε στο Ιράκ, καθώς αύριο Τρίτη τα στρατεύματα των ΗΠΑ ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τις επιχειρήσεις τους στην χώρα, ανακοίνωσε αξιωματούχος της αμερικανικής πρεσβείας.

«Έφτασε», δήλωσε ο αξιωματούχος, χωρίς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες. Ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν αναμένεται να έχει συνομιλίες με τους Ιρακινούς ηγέτες, ενώ η χώρα βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο, έξι μήνες μετά από τη διεξαγωγή των εκλογών.

Η επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν πραγματοποιείται την ώρα που στο Ιράκ έχει σημάνει συναγερμός για επιθέσεις ανταρτών μετά από τις βομβιστικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών που έχουν στοιχίσει την ζωή δεκάδων ανθρώπων.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

marinova

Ο Σεβερίν Κρασιμίροφ θα μεταφερθεί στο κέντρο κράτησης στο Ρούσε, όπου θα υποβληθεί σε τεστ DNA και σε ψυχιατρικές εξετάσεις - Ενισχύεται το σενάριο του σεξουαλικού εγκλήματος στην υπόθεση της Βουλγάρας δημοσιογράφου