Βίντεο: Αεροσκάφος συνετρίβη και κόπηκε στη μέση στην Ονδούρα - Έξι τραυματίες

Βίντεο: Αεροσκάφος συνετρίβη και κόπηκε στη μέση στην Ονδούρα - Έξι τραυματίες

Το αεροπλάνο, τύπου Gulfstream G200 Galaxy N813WM, έχει πέσει στο τέλος ενός δρόμου δύο χιλιομέτρων στο διεθνές αεροδρόμιο Toncontin, γνωστό ως ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου

Honduras
Ένα ιδιωτικό αεροπλάνο έπεσε σε δρόμο στην Τεγουσιγάλπα της Ονδούρας, λίγο πριν την προσγείωσή του από το διάδρομο. Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κανένας εξ αυτών θανάσιμα, με φωτογραφίες που δείχνουν ότι το αεροπλάνο κόπηκε στη μέση αποδεικνύοντας ότι... είχαν άγιο.

Η Υπηρεσία Αεροπορίας της Ονδούρας δήλωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη στις 11:15 π.μ., καθώς το αεροπλάνο έφτανε στην Τεγουσιγάλπα. Το αεροπλάνο, τύπου Gulfstream G200 Galaxy N813WM, λέγεται ότι έχει πέσει στο τέλος ενός δρόμου δύο χιλιομέτρων στο διεθνές αεροδρόμιο Toncontin, γνωστό ως ένα από τα πιο επικίνδυνα αεροδρόμια του κόσμου λόγω του μικρού διαδρόμου και της δύσκολης προσέγγισης που χρειάζεται αυτός. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε βραχώδες έδαφος και περικλείεται από κατοικημένες γειτονιές.
Έξι άτομα τραυματίστηκαν στη συντριβή, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Mario Rivera, όπως ανέφερε το ABC. Όλοι οι τραυματίες βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση. Ο αερολιμένας έκλεισε προσωρινά, καθώς οι αρχές έκαναν έρευνες για να διαπιστωθεί ότι ήταν ασφαλές να συνεχιστούν στις πτήσεις.

Κλείσιμο
US jet splits in half after crash in Honduras
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης