Χάρι - Μέγκαν: Ο παραμυθένιος γάμος τους πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο

Χάρι - Μέγκαν: Ο παραμυθένιος γάμος τους πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο

Από τις ΗΠΑ, χώρα καταγωγής της Μέγκαν, μέχρι την Ισπανία, αλλά και την Κίνα ο πριγκιπικός γάμος σχολιάστηκε τόσο για την λάμψη του, όσο και για τα πρωτόκολλα που έσπασε το ζευγάρι

wedding_mesa
Χάρι και Μέγκαν ενώθηκαν το Σάββατο με τα δεσμά του γάμου στο Ουίνδσορ σε έναν βασιλικό γάμο που παρακολούθησε ολόκληρη η υφήλιος. 

Εκατομμύρια τηλεθεατές πήραν μία αίγλη από τον πριγκιπικό γάμο μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, αλλά και το διαδίκτυο, καθώς μεταδιδόταν ζωντανά από τα μέσα ενημέρωσης. 

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μέγκαν Μαρκλ, φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα, όχι μόνο του βρετανικού, αλλά και του Τύπου σε όλον τον κόσμο. 

Από τις ΗΠΑ, χώρα καταγωγής της Μέγκαν, μέχρι την Ισπανία, αλλά και την Κίνα ο πριγκιπικός γάμος σχολιάστηκε τόσο για την λάμψη του, όσο και για τα πρωτόκολλα που έσπασαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ. 

«Η αμερικανική ομορφιά σάρωσε το Ηνωμένο Βασίλειο και έκλεψε καρδιές», ανέφερε η New York Post,  «Βασιλείς και επαναστάτες» ήταν ο τίτλος της γαλλικής Le Parisien, ενώ η New York Daily News έκανε έναν συσχετισμό με την τραγωδία στο Τέξας, επισημαίνοντας: Εκείνοι κάνουν βασιλικούς γάμους, εμείς κάνουμε κηδείες παιδιών».


Δείτε τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για τον βασιλικό γάμο:
Κλείσιμο
post1
post2
post3
post4
post5
post6
post7
post8
post9
post10
post11
post12
post13
post14
post15
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης